Partizan prekinuo loš niz

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2015, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan prekinuo loš niz

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na Vračaru ekipu Voždovca sa 2:1 (0:1) u poslednjem meču 11. kola Superlige Srbije.

Šampion Srbije uspeo je da slavi iako je na poluvremenu gubio, pošto su precizni bili Andrija Živković u 46. i Stefan Babović u 71. minuut iz penala. Prethodno je u četvrtom minutu Nikola Ćirković Voždovac doveo u vođstvo.

Tim Zorana Milinković je teškom mukom prekinuo serije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od tri utakmice bez pobede i vratio poluljano samopuzdanje posle loših partija u poslednje vreme.

Voždovac se uspešno branio posle vođstva sve do početka drugog dela igre kada je Živković majstorski pogodio sa ivice kaznenog prostora.

Veliku šansu za novu prednost Voždovaca imao je Alen Mašović kada je izašao sam pred golmana Živkovića, ali je bio neprecizan.

Crno-beli su do trijumfa došli sa "bele tačke" preko kapitena Babovića, nakon što je sudija Jeremić procenio da je Petar Jovanović oborio Ababukara Umarua.

Marko Adamović je za domaće u 82. minutu dobio drugi žuti karton zbog oštrog starta, a u finišu je Voždovcu zbog ofsajda poništen gol.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan prekinuo loš niz

Izvor: Studio B, 27.Sep.2015

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na Vračaru ekipu Voždovca sa 2:1 (0:1) u poslednjem meču 11. kola Superlige Srbije...Šampion Srbije uspeo je da slavi iako je na poluvremenu gubio, pošto su precizni bili Andrija Živković u 46. i Stefan Babović u 71. minuut iz penala. Prethodno je u četvrtom...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.