Partizan predstavio i Stojkovića

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 16:37

Partizan predstavio i Stojkovića

Partizan je posle Mateuša Saldanje predstavio još jedno pojačanje.

Radi se o Aranđelu Stojkoviću koji je potpisao trogodišnji ugovor sa crno-belima i uzeo dres sa brojem dva.

Stojković igra na poziciji desnog beka, gde crno-beli žele da imaju igrača koji može da se pridodaje Fuseniju Dijabateu i tako pravi probleme rivalima na toj strani.

Crno-beli su samo nekoliko dana pred duel prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kola Superlige Srbije rešili pitanje na desnoj strani, gde su za Stojkovića platili obeštećenje od 150.000 evra.

Do kraja prelaznog roka očekuje se dolazak igrača na poziciji štopera, a do sada su crno-beli angažovali devet pojačanja.

'Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam dobio priliku da ponovo budem deo Partizana. Dobio sam poziv od Igora Duljaja i bez ikakvog razmišljanja sam doneo odluku'', rekao je Stojković na početku razgovora.

Kako bi najbolje opisao svoju igru.

''Najsigurnije se osećam kada je lopta u mojim nogama. Više volim ofanzivniju igru i mislim da mogu da doprinesem mnogo ekipi ofanzivno, ali isto tako mogu i da pomognem defanzivno. Smatram da sam dosta napredovao u defanzivi u poslednjih nekoliko godina. Uz veliku podršku navijača ove sezone i uz novu ekipu - mislim da možemo ostvariti zaista dobre i pozitivne rezultate, da na kraju svi budemo srećni i da se radujemo novim pobedama'', objašnjava Stojković.

Već poznaje nekoliko igrača Partizana koji trenutno nastupaju za crno-bele.

"Znam dosta igrača, momci su odlični. Radujem se saradnji sa svakim od njih, ali posebno bih izdvojio Sinišu Saničanina i Nemanju Nikolića, jer sam igrao sa njima i pre ovoga. Sa Sanijem sam igrao u Vojvodini i družili smo se, kako na terenu, tako i van njega. Sa Nemanjom sam igrao i u Spartaku, kao i u Vojvodini, a u oba kluba smo bili cimeri u svakom karantinu. U jednom periodu smo čak i živeli zajedno, tako da mi zaista znači njegovo prisustvo i ovde i u ekipi. Mislim da će mi dosta pomoći da se što pre uklopim", rekao je Stojković.

Koje su želje u novoj sezoni?

"Moje želje za ovu sezonu su da se predstavimo u što boljem svetlu, da probamo kao ekipa, kao tim da se dignemo na neki viši nivo u odnosu na prethodnu sezonu, da pokažemo da smo ekipa i da smo tim, da zajedno možemo mnogo i da se uključimo u tu borbu za titulu. Želja mi je i da u Evropi dođemo što dalje, da uđemo u grupnu fazu to se podrazumeva, a na dalje kako budemo imali i sreće sa protivnicima, ali i kako budemo igrali. Nadam se pozitivnim rezultatima ove sezone", zaključuje novi fudbaler Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.