Partizan poveo posle 11 skundi - Da li je ovo REKORD Superlige? (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2016, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan poveo posle 11 skundi - Da li je ovo REKORD Superlige? (video)

Statističari su na potezu, čini se da smo u nedelju dobili najbrži gol u istoriji Superlige.

Fudbaleri Partizana nisu mogli da zamisle bolji početak meča na Banovom Brdu pošto su posle samo jedanaest sekundi igre stigli do vodećeg gola.

Lopta je krenula sa centra, Miroslav Vulićević je napravio nekoliko kontakata sa njom i potom je poslao u dubinu uposlivši tako Uroša Đurđevića koji se našao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sam pred golmanom Nikolom Petrićem.

Deset ili jedanaest sekundi proteklo je od trenutka kada je lopta krenula sa centra do momenta kada je pogodila mrežu i vrlo verovatno imamo najbrži gol u istoriji Superlige.

Statističari su na potezu, a potvrda će uslediti vrlo brzo.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SLS: Utakmica karijere Uroša Đurđevića za pobedu Partizana (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Dec.2016

Fudbaleri Partizana stigli su do 14. pobede u sezoni, pre svega zahvaljujući Urošu Đurđeviću, koji će ovu utakmicu sigurno pamtiti dok je živ.. Samo deset sekundi je bilo potrebno Urošu Đurđeviću da postigne prvi gol na utakmici i dovede Partizan u vođstvo protiv ekipe Čukaričkog na Banovom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.