Partizan potvrdio - ništa od inostranstva, pao potpis u Humskoj!

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2020, 12:41

Partizan potvrdio - ništa od inostranstva, pao potpis u Humskoj!

Oročena saradnja na dve godine.

Golman Partizana Nemanja Stevanović danas je potpisao novi dvogodišnji ugovor, potvrdio je klub iz Humske.

I pored činjenice da je u ovom trenutku treći izbor iza Aleksandra Popovića i Vladimira Stojkovića, 28-godišnji čuvar mreže će ostati u klubu.

Možda je razlog tome i činjenica da Stojković trenutno ima 37 godina i još godinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dana ugovora sa Partizanom koji očigledno razmišlja o svim opcijama u slučaju da dođe do rastanka sa nekadašnjim reprezentativcem Srbije.

Stevanović je  nakon omladinskog staža u Radu profesionalnu karijeru započeo u BASK-u, da bi nakon toga četiri godine branio za Čukarički.

Leta 2016. godine je stigao u Humsku, a do sada je bio na pozajmicama u Teleoptiku, Radu i Čukaričkom.



"Produžio sam ugovor, ali je istina da sam želeo da se okušam u inostranstvu. Imao sam interesovanja iz Turske, ali se neke stvari nisu poklopile. Nisam mogao više da čekam ni zbog sebe, ni zbog Partizana. Sada sam u Partizanu, dajem se 110 posto na svakom treningu i utakmici, kao što sam uvek i davao, pa ćemo videti kako će se odvijati sezona. Tu sam uvek da pomognem klubu na najbolji mogući način"
, rekao je Stevanović nakon potpisivanja ugovora.

📝▪️Golman Nemanja Stevanović je potpisao novi ugovor sa #FKPartizan na dve godine! 🙌🏻 ⚫⚪

#️⃣ ▪️#FKPartizan #NemanjaStevanović pic.twitter.com/JEc9LkUZEc

— FK Partizan (@FKPartizanBG) August 19, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.