Partizan ponovo slavio, AEK pao u Areni!

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ponovo slavio, AEK pao u Areni!

Generalna proba za košarkaše Partizana uspešno je prošla. Odigran je poslednji pripremni meč pred početak sezone u Areni. Atmosfera nije bila na nivou s obzirom na relativno mali broj navijača, ali to nije smetalo izabranicima trenera Trinkijerija da upišu još jednu pobedu. Crno-beli su bili bolji od AEK-a sa 86:80.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Loše je počeo meč po crno-bele. Gosti su imali i 18 poena prednosti u jednom momentu tokom prvog poluvremena. Sve ono što je krasilo crno-bele u prethodnim pripremnim mečevima u Poljskoj i Rumuniji nije viđeno u Areni.
Ipak, poluvreme je donelo potpuni preokret. Energija i požrtvovanost u odbrani se drastično popravila, a Gordić i Jaramaz su doneli veliki preokret.
Koliko je bilo bolje drugo poluvreme dovoljno govori činjenica da je Partizan u prvih 20 minuta primio čak 52 poena, a u drugom svega 28.
Najefikasniji bio je Jaramaz sa 15 poena. Dvocifreni su još bili, Tomas sa 14, dok su Parahuski i Volden okončali meč sa po 13 poena.


The post Partizan ponovo slavio, AEK pao u Areni! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan napravio veliki preokret i nastavio da ređa pobede

Izvor: B92, 19.Sep.2019

Košarkaši Partizana ostvarili su uspeh na poslednjem pripremnom meču pred početak sezone, pobedivši grčki AEK...Crno-beli su uspeli da savladaju AEK u "Štark areni" rezultatom 86:80 (27:27, 11:25, 25:16, 23:12) pred oko 3.000 navijača..Posle dobrih igara u Poljskoj i Rumuniji, meč je loše počeo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.