Izvor: TvojPortal.com, 08.Okt.2012, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ponovo na prvom mestu

Tvoj portal
Šampion Srbije je trijumfom protiv gostiju iz Ivanjice došao na čelo tabele, pošto je Crvena zvezda u prvom meču kola doživela poraz na gostovanju u Subotici.
Partizan je poveo već u šestom minutu, a gol je, nakon asistencije Lazara Markovića, postigao Marko Šćepović. Javor je izjednačio preko Onjila u 33. minutu, a konačan rezultat postavio je Mitrović 15 minuta pre kraja meča.


Samo dva minuta nakon gola Šćepović je >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << imao još jednu priliku sa 16 metara, ali je golman Nikolić odbranio.
Prvu ozbiljniju šansu Javor je imao iz kontranapada u dvadesetom minutu preko Radivojevića, koji je šutirao sa 18 metara, ali je nakon intervencije Stojkovića lopta završila u korneru.
Stojković je u 33. minutu izašao zbog povrede posle sudara sa Onjilom, koi je već u sledećem napadu glavom savladao nezagrejanog Petrovića.
Stojković je kolima hitne pomoći odvezen u bolnicu. U pitanju je prelom ključne kosti, pa golman ’crno-belih' neće moći da brani na meču kvalfikacija za Svetsko prvenstvo sa Belgijom u petak.
Do kraja poluvremena Partizan je imao još dve prilike preko Miljkovića i Lazevskog, ali je rezultat ostao nepromenjen.
Javor je ofanzivnom igrom otvorio drugo poluvreme. Ni Partizan nije bio bez šansi, pokušavali su Ninković i Jojić.
U 56. minutu isključen je stralac gola za Javor Onjilo. On je teatralno pao u kaznenom prostoru Partizana, kontakta nije bilo, dobio je drugi žuti karton, pa će Ivanjičani u nastavku igrati sa igračem manje.
'Crno-beli' su nastavili da stvaraju šanse, ali je dobrim intervencijama golman Nikolić uspeo da sačuva svoj gol. Igrači Javora se uglavnom nalaze na svojoj polovini i kontranapadima pokušavaju da dođu do vođstva.
Partizan u 76. minutu ponovo dolazi do prednosti. Strelac je Mitrović, koji je nakon centaršuta Miljkovića glavom savladao golmana. Isti igrač je samo nekoliko minuta kasnije mogao definitivno da odluči pobednika. Bio je sam na 10 metara, ali je Nikolić bez većih problema otklonio ’opasnost’.

Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Subotica

Nastavak na TvojPortal.com...






Povezane vesti

Sudija "igrao" penalima

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2012, 00:54

Novi poraz fudbalera KE-Srbije 08 iz Beča, i to na domaćem terenu. Savladao ih je Helfort sa 1:2 (0:1), ali najbolji "igrač" gostiju bio je - sudija. U meču, ne naročito oštrom, podelio je čak 11 žutih kartona i dosudio dva penala za Helfort....Zatajio: Marsel Babić Mesi..aHelfort je poveo u...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.