Partizan počinje pripreme za LŠ

Izvor: NaDlanu.com, 05.Jun.2012, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan počinje pripreme za LŠ

Fudbaleri šampiona Srbije Partizana počeće sa pripremam za novu sezonu 11. juna a prvi izazovi ih očekuju u kvalifikacijama za Ligu šampiona sredinom jula, prenosi Internet stranica beogradskog kluba.

Novi trener Partizana Vladimir Vermezović okupiće igrače u ponedeljak da bi u sredu krenuli na pripreme koje će do kraja meseca biti održane >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << na Tari i slovenačkom Pohorju. Crno-beli, koji su osvojili pet uzastopnih titula u domaćem prvenstvu, prvog protivnika u kvalifikacijama za LŠ saznaće 26. juna, kada će biti održan žreb posle čega ih očekuje niz prijateljskih mečeva. Među protivnicima najveću pažnju privlače Šturm iz Graca sa kojim će Partizan igrati u Gracu sedmog jula i moskovska Lokomotiva sa kojom će crno-beli igrati tri dana kasnije. Prvi meč kavlifikacija za LŠ na programu je 17. ili 18. jula. Beta

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.