Partizan počeo sa pripremama, Đurić veruje da igrači nisu previše cirkali

Izvor: Blic, 14.Jan.2013, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan počeo sa pripremama, Đurić veruje "da igrači nisu previše cirkali"

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za prolećni deo sezone u kojem će se boriti za šestu uzastopnu titulu prvaka Srbije.

Na prvi deo priprema koji će se od utorka obavljati na Tari ide 27 igrača, s tim da bi ekipi trebalo da se priključi i Libijac Zabija koji se nije pojavio na prozivci jer ima problema sa vizom.

Rukovodstvo Partizana pojavilo se u "ozbiljnom sastavu", jer su pred igrače >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izašli predsednik Dragan Đurić, potpredsednik Mile Jovičić, generalni sekretar Darko Grubor i član uprave Ratomir Babić.

"Vreme koje je ispred nas treba da potvrdi našu želju i motiv da osvojimo šestu uzastopnu titulu. Pred nama je period koji će biti težak, ali uz stručni rad i tim koji imamo nema razloga da ne budemo optimisti. Istorija je motiv za sve nas", rekao je Đurić.

Predsednik crno-belih je pokazao kroz nekoliko rečenica i zabrinutost da šest bodova razlike u odnosu na najvećeg rivala, Crvenu zvezdu, nije u zimskoj pauzu opustilo igrače:

"U narednih sat, dva stručni štab će proveriti da li ste malo više cirkali ili ste se opustili. Ja verujem da niste. Plašim se samo da obaveze u predstojećem periodu ne shvatite ozbiljno. Treba da zapnemo u naredna četiri meseca i ne vidim razlog da se u maju ne radujemo svi zajedno", rekao je Đurić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurić: Igrači, sad na teren, da Verzmezović vidi koliko ste "cirkali"

Izvor: Sportal.rs, 14.Jan.2013

Fudbaleri Partizana okupili su se u ponedeljak u SC "Teleoptik" na početku priprema za prolećni deo sezone. Trener Vladimir Vermezović na raspolaganju već ima izmenjen tim u odnosu na prošlu polusezonu, zbog odlazaka nekolicine igrača, a moguće je da će ih biti još.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.