Partizan pobedio Zemun

Izvor: Mondo, 05.Dec.2018, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pobedio Zemun

Fudbaleri Partizana savladali Zemun 1:0 u 19. kolu Superlige Srbije. Strelac jedinog gola bio je Rikardo Gomeš u 27. minutu.

Fudbal, onaj zanimljiviji deo igre igre, malobrojna publika u Humskoj mogla je da gleda do 27. minuta. Tada je Rikardo Gomeš savladao Marka Miloševića i Partizanu obezbedio trijumf protiv Zemuna 1:0.

Uskoro opširnije...

Sudija: Lazar Lukić (Beograd)

PARTIZAN: Stojković – N. R. Miletić, Marković, Valijente, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << N. G. Miletić – Zdjelar, Zakarić, Pantić, Ivanović (od 82' Šćekić)– Nikolić (od 71' Tošić), Rikardo.

Rezerve: Kljajić, Vulićević, Tošić, Đerlek, Šehović, Šćekić, Kosović.

ZEMUN: Milošević – Stojković (od 59' Podunavac), Azemović, Trajković, Živković – Đalović, Toševski – Vukadinović, Milutinović, Tomić (od 68' Kovačević) – Mrkaić (od 80' Somaeb).

Rezerve: Šćekić, Stanimirović, Kukuličić, Somaeb, Luković, Podunavac, Kovačević.

Iz minuta...

KRAJ!

77' Imao je i Zemun priliku... Sveta Marković i Nemanje R. Miletić su pogrešili, lopta je prošla sa desnog boka posle centaršuta Kovačevića, da bi Miljan Vukadinović pucao iz prve sa leve strane, ali neprecizno.

73' I konačno šansa. Malobrojna publika u Humskoj čekala je priliku 45 minuta, a ona je stvorena tako što je loptu ispucao Stojković, Zakarić glavom prebacio do Rikarda, koji ne koristi dobru priliku. Istakao se Milošević.

- Izmena i u Partizanu. Izašao je napadač Nikolić, ušao je Zoran Tošić.

- Bile su dve izmene u Zemunu. Nemanja Tomić, nekadašnji igrač Partizana, dobio je aplauz publike u Humskoj. Prilika nema, pa nema...

66'...

55' Posle zanimljivog početka u Humskoj, uspavanka traje od gola Partizana. Nakon desetak minuta igre u drugom poluvremenu, nema prilika. Crno-beli napadaju, pokušavaju da stvore novu šansu, ali im ne ide.

- Nastavljena je utakmica... Prilika posle gola Partizana nije bilo.

Kraj prvog poluvremena.

GOOOL (27')!

Dobru igru od početka utakmice Partizan je krunisao u 27. minutu. Nemanja R. Miletić je centrirao, lopta je zakačila igrača Zemuna, u visokom luku pala na pentaltik, gde ju je Rikardo sačekao na volej i smestio u mrežu, uprkos tome što je Miloševiću malo falilo da i ovaj udarac zaustavi. Napadač Partizana je postigao osmi prvenstveni gol.

25' Još jedna odlična prilika za Partizan. Nemanja R. Miletić je centrirao, Goran Zakarić skočio ispred Miloševića na "prvoj stativi", ali je bio neprecizan.

16' ŠANSA! Marko Milošević skida zicer Rikardu. Sve je krenulo od Nemanje G. Miletića, koji je presekao napad Zemuna, odigrao za Ivanovića, ovaj predao loptu na ivici kaznenog prostora Danilu Pantiću... Vezni fudbaler "parnog valjka" je sa dva driblinga došao nadomak gola, uposlio je Rikarda, koji se okrenuo oko Trajkovića na pet-šest metara, snažno šutirao, ali je Milošević glavom uspeo da odbrani.

12' I Partizan je imao dobru šansu. Posle centaršuta sa desne strane na drugu stativu, Ivanović je glavom vratio loptu u sredinu, gde je u naletu bio Rikardo Gomeš, tukao je glavom, ali je pogodio protivničkog igrača u rame. Tražili su crno-beli penal, međutim usporen snimak nas je uverio da je sudija Lazar Lukić ispravno reagovao.

9' ŠANSA ZA ZEMUN! Miljan Vukadinović je iskoristio grešku Nemanje R. Miletića, stekao je poziciju za udarac, to je i učinio, ali je Vladimir Stojković bio na visini zadatka.

7' Nema prilika u Humskoj.



Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARTIZAN - ZEMUN: Veliko iznenađenje Mirkovića! (SASTAVI)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2018

Ponovo u postavi je ovaj igrač...Fudbaleri Partizana dočekuju Zemun u poslednjem meču 19. kola Superlige Srbije od 18.30 časova, a poznati su sastavi u kojima će ekipe istrčati na teren...ILIEV SPREMIO BOMBETINU: Partizan vraća velikog ljubimca Grobara, a nije Leonardo..BLAM SRPSKOG GOLMANA:...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Novi poraz Dinama, ovog puta uz crveni karton

Izvor: JužneVesti.com, 05.Dec.2018

Penal i crveni karton pomogli su Mladosti u Lučanima da povede na meču 19. kola Superlige protiv vranjskog Dinama, a onda su domaćini prednost i duplirali i pobedili “fenjeraša” sa 2:0...Nemila situacija dogodila se u 34. minutu, kada je najiskusniji fudbaler vranjskog sastava Danijel Gašić...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.