Partizan pobedio Kaljari - Stanojević zadovoljan

Izvor: NaDlanu.com, 04.Sep.2011, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pobedio Kaljari - Stanojević zadovoljan

Fudbaleri Partizana pobedili su italijanski Kaljari sa 1:0 u prijateljskoj utakmici odigranoj na stadionu "San Elija" na Sardiniji.

Jedini gol na meču postigao je Stefan Babović iz penala u 80. minutu, posle prekršaja Simonea Gocija nad Vladimirom Jovančićem. Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je zadovoljan pobedom koju je njegov tim "apsolutno zaslužio". "Igrali smo hrabro, bili smo dosta >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << disciplinovani, želeli smo pobedu. Nije bilo mnogo šansi, ali je igra bila izuzetno disciplinovana sa obe strane. Strpljivom i borbenom igrom smo došli do pobede", kazao je Stanojević a preneo klupski sajt. Stanojević je prokomentarisao i povratak dvojice bekova Aleksandra Miljkovića i Aleksandra Lazevskog. "Miljković i Lazevski daju sigurnost odbrani, videćemo koliko će moći da isprate i kada će se uključiti u punom ritmu", rekao je Stanojević. Mladi trener dao je na ovoj utakmici šansu i nekim mlađim igračima da zaigraju. "Nismo imali sve igrače na raspolaganju. Osam igrača su sa reprezentacijama, a četiri su povređena. Dali smo šansu mlađim igračima koji su to iskoristili i sigurno će ponovo dobiti šansu", zaključio je Stanojević. Fudbaleri Partizana gostuju Jagodini u 4. kolu Superlige Srbije u subotu 10. septembra. Beta

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.