Babović iz penala doneo pobedu Partizanu protiv Kaljarija

Izvor: Blic, 04.Sep.2011, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babović iz penala doneo pobedu Partizanu protiv Kaljarija

Fudbaleri Partizana pobedili su u prijateljskoj utakmici ekipu Kaljarija na Sardiniji sa 1:0. Jedini gol za crno-bele postigao je Stefan Babović u 82. minutu utakmice.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević poslao je na teren sastav koji je pretrpeo nekoliko izmena u odnosu na onaj koji je igrao u kvalifikacijama za Ligu Evrope i u prvenstvu. Tako je povređenog Vladimira Volkova zamenio Aleksandar Lazevski, Lamine Dijara igrao je od početka, baš kao i Saša Ilić, a na terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je bio i Jojić.

U priličnno zanimljivom prvom poluvremenu crno-beli su bili najbliži golu u 5. minutu posle šuta Milana Smiljanića sa dvadesetak metara, kao i u 12. kada je šut oprobao Šćepović.

Kaljari je tek u finišu prvog dela meča pokušao da ugrozi raspoloženog Stojkovića, ali je oko 6.000 gledalaca ostalo razočarano.

Partizan je oštećen u 45. minutu kada je Ščepović uposlio Dijaru, a sudija svirao ofsajd.

U drugom poluvremenu viđena je oštrija borba na sredini terena ali bez pravih prilika.

Svoju šansu su iskoristili crno-beli, koji su do pobede stigli u 82. minutu iz penala. Vrlo dobrog Vladimira Jovančića je u kaznenom prostoru oborio Gosi, a penal je realizovao Stefan Babović.

Opšti utisak je da je Partizan odigrao jako dobar meč, kao i da su se na njemu posebno istakli Lola Smiljanić i golman Vladimir Stojković, koji je u nekoliko navrata odlično intervenisao.

Takođe, trener Stanojević može biti zadovoljan i mlađim igračima iz Teleoptika koji su se u Kaljariju dobrim partijama preporučili prvom timu. Sudeći prema prvim reakcijama stručnog štaba, oni bi uskoro i mogli i da se pridruže prvotimcima.

Crno-beli mogu da budu zadovoljni i sjajnim gostoprimstvom Italijana, koji su organizovali meč i na sebe preuzeli sve troškove ekspedicije šampiona Srbije. Partizan namerava da se Kaljariju što pre revanširati na isti način u Beogradu.

Partizan: Stojković, Miljković, Rnić (Ostojić), Stanković, Lazevski (Aškovski), Smiljanić, Babović, Saša Ilić (Babić), Jojić, Šćepović (Ljujić), Dijara (Jovančić).

Kaljari: Agaci (Avramov'), Pizano (Periko), Kanini (Govi) Ariaudo, Agostini, Biondini (Edgal), Konti (Rui Sampajo), Ćosu, Naingolan, El Kabir (Ribeiro), Nene (Larivej).

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanojević: Odigrali smo hrabro protiv Kaljarija, veoma smo želeli pobedu

Izvor: Blic, 04.Sep.2011

Trener Partizana Aleksandar Stanojević pohvalio je ekipu posle minimalne pobede nad Kaljarijem u prijateljskoj utakmici..."Igrali smo hrabro, muški. Mislim da smo bili dosta disciplinovani i puno smo želeli pobedu. Utakmica nije donela mnogo šansi, možda nije bila lepa za gledaoce ali je bila fer...

Nastavak na Blic...

Stanojević: "Hrabro do pobede"

Izvor: B92, 04.Sep.2011

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je zadovoljan pobedom nad Kaljarijem u gostima u prijateljskoj utakmici na Sardiniji..."Igrali smo hrabro, bili smo dosta disciplinovani, želeli smo pobedu"..."Nije bilo mnogo šansi, ali je igra bila izuzetno disciplinovana sa obe strane. Strpljivom...

Nastavak na B92...

Stanojević: Jojić iznenadio protiv Italijana

Izvor: Sportal.rs, 04.Sep.2011

Posle dužeg vremena, trener Partizana Aleksandar Stanojević imao je razloga za zadovoljstvo. Njegovi igrači su odigrali dobar meč na Sardiniji

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.