Partizan osvojio 13. Kup u klupskoj istoriji

Izvor: TV Arena Sport, 11.Maj.2016, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan osvojio 13. Kup u klupskoj istoriji

Partizan je novi osvajač Kupa Srbije, prvi put posle pet godina, a Ivanjičani će morati da sačekaju neku novu priliku za prvi trofej.

Trijumf crno-belima za spas izuzetno burne sezone doneli su Marko Jovanović u 35. i Dušan Vlahović u 97. minutu.

Partizan je bio bolji rival tokom većeg dela susreta, pa je terensku inicijativu materijalizovao pogotkom Marka Jovanovića. On je posle kornera bio najviši u skoku i glavom postigao pogodak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport <<
Konačan rezultat postavio je Vlahović u sedmom minutu sudijske nadoknade. Crno-beli na putu do trofeja nisu primili gol ni na jednom meču.

Ni Javor nije bio bez prilika, Josović je bio najopasniji po gol Šaranova, jednom je pogodio i stativu, ali nije uspeo da se upiše u strelce.

Meč je prekinut početkom drugog poluvremena u dva navrata. Prvo je pomoćni sudija Đurđević tokom bakljade pogođen tvrdim predmetom u glavu, a čim je utakmica nastavljena, „grobari“ su nastavili sa korišćenjem pirotehike, pa je Mažić bio prinuđen da nakratko pošalje igrače u tunel.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

Popunite formular i u roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa, kao i instalacije opreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Emotivni Mihajlović skoro zaplakao od sreće: O ovome sam sanjao čitav život (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 11.Maj.2016

Postalo je pravilo na Partizanovim utakmicama: Nemanja Mihajlović ili postiže gol ili je asistent. To je konstanta. Nezadrživi krilni igrač crno-belih je i u finalu Kupa protiv Javora najavio trijumf asistencijom iz kornera kod gola Marka Jovanovića, i tako po ko zna koji put ove sezone potvrdio...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.