Partizan ostaje bez Stojketa?

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2018, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ostaje bez Stojketa?

Zimus je delovalo da je postignuto dugoročno rešenje...

Posle Partizanovog plasmana u evropsko proleće i fenomenalnih partija Vladimira Stojkovića na golu crno-belih, uprava kluba je zimus uspela da zadrži reprezentativnog golmana, sa kojim je potpisan novi igovor na još četiri godine.

Međutim, već  uoči letnjeg prelaznog roka počele su nove spekulacije o potencijalnom Stojkovićevom odlasku.

Prema saznanjima ''Telegrafa'', >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << popularni Stojke je prilikom produženja saradnje sa crno-belima postigao i usmeni dogovor sa upravom da će ako se pojavi primamljiva ponuda iz inostranstva dobiti dozvolu za odlazak.

Isti izvor navodi da interesovanja već ima, da su pojedini klubovi iz Turske ozbiljno ''zagrizli'' za Stojkovića, pa je njegov ostanak u Humskoj ponovo pod velikim znakom pitanja.

Razlog više za sumnje je i predstojeći Mundijal u Rusiji. Ako Stojković tamo bude na svom najvišem nivou, nema sumnje da će interesovanje za njega biti još veće.

A do tada, crno-belima ostaje neizvesnost oko čuvara mreže za sledeću sezonu i kvalifikaije za Ligu Evrope.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Vladimir Stojković

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.