Partizan opet razmišlja o Sumi... Zavisi od Lea i ponude iz UAE

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2017, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan opet razmišlja o Sumi... Zavisi od Lea i ponude iz UAE

Crno-beli će, možda, krenuti u drugi lov na ofanzivca Slovana

Partizan i Sejduba Suma. Ponovo.

Pre godinu i po dana slovio je vezista iz Gvineje kao potencijalno pojačanje crno-belih, a kako stvari stoje nalazi se u planovima sportskog sektora ovog leta. Prvotimac Slovana je na spisku želja srpskog prvaka, čiji će čelnici pokušati da ga iz drugog pokušaja dovedu. Pod jednim, vrlo bitnim uslovom, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tek ukoliko ostanu bez Leonarda da Silve Soze.

S obzirom da je Brazilcu, autoru 24 gola, ponuđen novi, finansijski bolji ugovor, njegov ostanak je jedan od prioriteta uprave kluba iz Humske 1. Ako Leo odluči da ostane u Beogradu njemu će biti poverena uloga lidera tima pod novim trenerom Miroslavom Đukićem, međutim, bude li odgovor negativan ili u međuvremenu stigne ponuda koja „obara“ klauzulu od 2.500.000 evra zamena je spremna.



Suma je ove sezone najbolji strelac Slovana iz Bratislave, sa kojim je pre mesec dana osvojio kup. U finalu je dao treći gol. Ukupno 23 na 37 utakmica. Nešto slično kao Leonardo, s tim što je za razliku od Brazilca reč o centralnom vezisti, koji je ove sezone sjajno sarađivao sa našim mladim reprezentativcem Aleksandrom Čavrićem, a sve pod vođstvom još jednog Srbina, trenera Ivana Vukomanovića.

Ono što je otežavajuća okolnost za Partizan - ukoliko se upusti u pregovore - je činjenica da Sejdubi Sumi ugovor sa Slovacima ističe u junu 2020. i da je pre pet dana dobio unosnu ponudu Ažmana iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Generlano, u arapskom svetu je već bio, noseći dresu Al Kacije iz Kuvajta (na pozajmici iz Slovana) što je i bila nepremostiva prepreka u prvom pokušaju crno-belih da ga dovedu, dok je trneer bio Ivan Tomić.

Suma ima 26 godina, na ukupno 108 utakmica za Slovan dao je 35 i namestio 15 golova.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iliev će morati da traži novo rešenje, jedno ime već otpalo sa spiska Partizanovih pojačanja

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2017

Spisak skraćen, pošto je jedan od igrača koji se najavljivao kao novi igrač crno-belih jasno i glasno poručio da ne želi u Humsku...Kako smo jutros i istakli, treba najpre sačekati sutrašnju promociju novog trenera Partizana Miroslava Đukića, kako bi se stvorila jasnija slika o timu kakav je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.