Partizan odredio cene karata za Budućnost

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2017, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan odredio cene karata za Budućnost

Ekipa Partizana će se u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona sastati sa ekipom podgoričke Budućnosti, a objavljene su i cene karata za ovaj duel.

Partizan svoju prvu zvaničnu utakmicu u novoj sezoni igra protiv ekipe Budućnosti na svom terenu 11. jula sa početkom od 20:45, a poznate su i cene ulaznica za ovu utakmicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Centralni delovi tribina Istok i Zapad su po 900 dinara, bočni delovi tribina su 700 dinara, a ulazak na južnu tribinu košta 500 dinara.

Prodaja počinje u ponedeljak preko Ticketline prodajne mreže:

- Ticketline shop, Novi Beograd, Bul. Milutina Milankovića 1, lokal 46, (iza Medigroup bolnice) radnim danima od 9.00 do 18.00 časova, subotom od 10.00 do 16.00 časova.

Na blagajnama stadiona Partizana prodaja počinje u ponedeljak, 10. jula i prodavaće se svakoga dana od 10:00 do 18:00, a na dan utakmice trajaće od 10:00 do početka utakmice.

Sezonske utakmice važe za ovaj meč.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Na Partizan - Budućnost za 500 dinara

Izvor: Mondo, 30.Jun.2017

Crno-beli odredili cene ulaznica za prvu kvalifikacionu utakmicu za Ligu šampiona. Prodaja počinje u ponedeljak...Foto: MN Press..Evropsko leto stiže u Humsku u utorak, 11. jula...Te večeri, od 20.45 časova, Partizan i Budućnost odigraće u Beogradu prvi meč 2. runde kvalifikacija za Ligu šampiona....

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.