Partizan odlučio, a kako Grobari reaguju? (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2020, 18:38

Partizan odlučio, a kako ''Grobari'' reaguju? (foto)

Crno-beli doneli konačnu odluku, sudbonosnu za dalji put našeg najtrofejnijeg košarkaškog kluba.

Par nedelja je trajala neizvesnost da li će Partizan ostati u Evrokupu, ili će napraviti radikalni zaokret ka FIBA Ligi šampiona, pogotovo posle najnovije sednice Upravnog odbora kluba, kada je bilo oprečnih mišljenja.

Na kraju, prvi čovek kluba Ostoja Mijailović je ovlašćen da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ''prelomi'' i saopšti zvaničnu odluku, što je on učinio na današnjoj konferenciji.

Navijači su nestrpljivo čekali njegovo obraćanje, a utisak je da je konačna odluka ipak po ukusu navijača, i pored velikog nezadovoljstva zbog poništenja tekuće sezone u kojoj je Partizan u trenutku prekida imao najbolji učinak i u Evrokupu, i u ABA ligi.

-

-

Odluka o "izboru" Evrokupa je logična. Ne znam zašto se uopšte polemiše oko toga. #kkp

— Marko Pantić (@PanticMarko_) June 5, 2020
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.