Partizan odbio Zvezdine karte, traži derbije bez gostujućih navijača do kraja sezone!

Izvor: Blic, 02.Apr.2013, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan odbio Zvezdine karte, traži derbije bez gostujućih navijača do kraja sezone!

Uprava košarkaškog kluba Partizan odlučila je da i pored dobre volje, ne prihvati ulaznice koje im je Crvena zvezda prosledila za večiti derbi koji je na programu u sredu od 21 čas, u 2. kolu Superlige Srbije.

Iz tabora srpskog šampiona navode da su "događaji na utakmicama između Crvene zvezde i Partizana tokom ove sezone, prva utakmica u ABA ligi kada je klub iz Humske bio domaćin, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << između 500 i 600 navijača Crvene zvezde je pod poznatim okolnostima ušlo u Pionir bez karata, potom dešavanja na utakmici finala Kupa Radivoja Koraća u Kragujevcu, suviše sveži da to može da se reguliše gestovima".

Crno-beli u saopštenju na svom sajtu ističu kako imaju obavezu prema svojim navijačima da im obezbede ravnopravan tretman tokom cele sezone, te da u tom kontekstu ne mogu pred kraj takmičarske godine da pristaju na ponude koje ne kompenzuju prethodna dešavanja.

"Želimo da se sve utakmice Crvene zvezde i Partizana do kraje sezone igraju isključivo pred navijačima domaće ekipe, da se smanji mogućnost od pravljena incidenata i u slučaju istih jasno vidi ko je odgovoran. Pre početka sledeće sezone otvoreni smo za pregovore i dogovore o podeli karata koji zaista i mogu da budu početak boljih odnosa", piše između ostalog u saopštenju Partizana.

Povezane vesti: Poznate mere protiv vređanja u Superligi: Od upozorenja, do pražnjenja hale i prekida meča Divac: Krajnje je vreme da se promenimo, neko će stradati Ponoćno slavlje na Kalemegdanu, navijači Zvezde dočekali osvajače Kupa Znate li šta ima novo? Večiti mogu da se sastanu još devet puta do kraja sezone! Grobari: Provokatore smo, šmekerski, na šipci terali da pevaju naše pesme!
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona,   Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan odbio Zvezdine karte: Bez gostujućih navijača na derbijima do kraja sezone!

Izvor: Blic, 02.Apr.2013

Uprava košarkaškog kluba Partizan odlučila je da i pored dobre volje, ne prihvati ulaznice koje im je Crvena zvezda prosledila za večiti derbi koji je na programu u sredu od 21 čas, u 2. kolu Superlige Srbije...Iz tabora srpskog šampiona navode da su "događaji na utakmicama između Crvene zvezde...

Nastavak na Blic...

Zvezda se uzda u Delije, Lučić pod znakom pitanja (21,00)

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Apr.2013, 01:33

Ako ste se pitali šta pravi razliku između večerašnjeg (21, TV Arena) i preostala tri ovosezonska večita derbija, odgovor je Delije.. (FOTO: N. Negovanović). Najvatreniji navijači Crvene zvezde ne dolaze organizovano na mečeve ABA lige, na finalu Kupa Koraća u Kragujevcu dvorana je bila podeljena...

Nastavak na Sportski Žurnal...

JSL - 21. kolo (uživo)

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2013

Drugo poluvrerme igra se na prvih šest superligaških utakmica 21. kola. Najviše pažnje privlači duel u Novom Sadu, gde je OFK Beograd poveo početkom drugog poluvremena. Nešto efikasnije drugo poluvreme, obzirom na ukupno samo dva pogotka u prvih 45 minuta.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.