PARTIZAN: Dobra volja Zvezde, ali ne prihvatamo karte

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Apr.2013, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN: Dobra volja Zvezde, ali ne prihvatamo karte

Povodom 400 ulaznica koje je Crvena zvezda ponudila Partizanu, oglasio se i košarkaški klub iz Humske 1. Saopštenje prenosimo u celosti:
(FOTO: S. Žurnal)
„Pored dobre volje koju je Uprava Crvene zvezde Telekom napravila učinivši gest kojim nudi 400 karata za navijače Partizana, i pored naše još bolje volje, ne možemo to da prihvatimo.
Događaji na utakmicama između Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i Partizana tokom ove sezone, prva utakmica u ABA ligi kada je klub iz Humske bio domaćin, između 500 i 600 navijača Crvene zvezde je pod poznatim okolnostima ušlo u Pionir bez karata, potom dešavanja na utakmici finala Kupa “Radivoja Koraća” u Kragujevcu, su suviše sveži da to može da se reguliše gestovima.
Mi imamo obavezu da našim navijačima obezbedimo ravnopravan tretman tokom čitave sezone, a u kontekstu ovakvih događaja ne možemo pri kraju takmičarske godine pristajati na ponude, koje ne mogu da kompenzuju prethodna dešavanja.
Želimo da se sve utakmice Crvene zvezde i Partizana do kraje sezone igraju isključivo pred navijačima domaće ekipe, da se smanji mogućnost od pravljena incidenata i u slučaju istih jasno vidi ko je odgovoran.
Pre početka sledeće sezone otvoreni smo za pregovore i dogovore o podeli karata koji zaista i mogu da budu početak boljih odnosa.“
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan odbio Zvezdine karte, traži derbije bez gostujućih navijača do kraja sezone!

Izvor: Blic, 02.Apr.2013

Uprava košarkaškog kluba Partizan odlučila je da i pored dobre volje, ne prihvati ulaznice koje im je Crvena zvezda prosledila za večiti derbi koji je na programu u sredu od 21 čas, u 2. kolu Superlige Srbije...Iz tabora srpskog šampiona navode da su "događaji na utakmicama između Crvene zvezde...

Nastavak na Blic...

DERBI BEZ GROBARA: Partizan neće karte od Zvezde

Izvor: NaDlanu.com, 02.Apr.2013

Košarkaški klub Partizan odbio je danas ponudu Crvene zvezde da dobije 400 ulaznica za njihov sutrašnji meč, navevši da dobar gest na kraju sezone "ne može da kompenzuje" dešavanja iz prvog dela sezone... Partizan je ocenio da je Zvezda pokazala dobru volju, ali da crno-beli "pored..još bolje...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.