Partizan objavio fotke bakljade Grobara: Ovo je prethodilo krvavom sukobu ispred hrama! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Maj.2017, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan objavio fotke bakljade Grobara: Ovo je prethodilo krvavom sukobu ispred hrama! (FOTO) (VIDEO)

Fudbalski klub Partizan objavio je fotografije grobarske bakljade ispred Hrama Svetog Save, neposredno pre nego što e došlo do navijačkog obračuna.

Pristalice crno-belih su već nekoliko dana pravile akciju proslave šampionske titule na znamenitim lokacijama Beograda. Od Avale preko novog mosta na Adi do Kalemegdana, ređali su se pirotehnički >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << performansi, a onda je na red došao plato hrama.

Ovaj put su za to saznale Delije, koje su izvele munjevitu akciju i napale ih motkama, pa je došlo do velike  tuče, posle koje su kasno reagovali pripadnici policije.

Ovim je nažalost napravljena loša uvertira za predstojeće finale Kupa koje će se odigrati u  subotu u Humskoj, pa se opravdano strahuje od novih navijačkih nereda.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Partizan,   Ada

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

GROBARI IPAK USPELI U NAMERI: Pogledajte kako je izgledala bakljada ispred Hrama Svetog Save (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Maj.2017

Sinoć je nešto pre ponoći došlo do sukoba između rivalskih navijačkih grupa.. . Po nezvaničnim saznanjima Delije su napale Grobare kako bi sprečili akciju bakljade ispred Hrama Svetog Save.. Od večeri kada je Partizan porazio Mladost iz Lučana i postao šampion Srbije, pristalice tog tima...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.