Izvor: Piplmetar.rs, 12.Okt.2023, 05:30

Partizan nesuđeni prvak Evrope? “Šta dižeš pesnicu? Kad si je digao, što ga nisi udario?“

Uvek je zanimljivo kada Vlade Đurović gostuje na TV kanalima, a večeras je imao dosta prostora za svoje komentare na TV K1, u emisiji “Indirektno“.
Govoreći o ekipi Partizana, on se još jednom osvrnuo na završnicu prošle sezone i neodlazak crno-belih na fajnal-for Evrolige, iako je u četvrtfinalu protiv Reala vodio sa 2:0 u pobedama.
Od incidenta u Madridu sve se okrenulo u korist Reala, a Đuroviću i >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << dalje nije jasna reakcija Kevina Pantera na Ljuljovu provokaciju, od čega je sve počelo…
Partizan je propustio priliku da osvoji Evroligu, jer je Panter napravio ono sa Realom, koji je imao toliko sreće da je bio ne do kukova ili do vrata, nego do usana u blatu. Ne znam ni kako su na kraju uspeli da budu prvi. Slukasov šut se vrteo po obruču u poslednjim sekundama finala… Ljulj je onda šutnuo iz reketa preko najvišeg igrača i pogodio. To nije normalno.
Tako kako je Real osvojio, i Partizan bi osvojio.
Željko ima devet titula, a dok izbrojiš do devet umoriš se. Ali, Željko treba da se dočepa fajnal-fora“, smatra Đurović, pa se opet vratio na Panterovu reakciju.
“Šta dižeš pesnicu? Kad si je digao, što ga nisi udario“, pita se Đurović.
“Mnoge stvari su išle naruku Realu.
Evo, sad i ovaj rat u Izraelu. Može da se desi da Makabi više ne igra u Tel Avivu do kraja sezone, Partizan je tu najgore pr

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Partizan,   Incident

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Novitet

Izvor: Piplmetar.rs, 12.Okt.2023

Tokom večerašnjeg gostovanja u emisiji “Indirektno“ na TV K1, košarkaški stručnjak Vlade Đurović je dobio priliku da prokomentariše i aktuelna fudbalska dešavanja, konkretno neubedljive partije Crcvene zvezde od početka ove sezone.. Akcenat je stavio na trenera Baraka Bahara, za koga ima...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.