Izvor: Piplmetar.rs, 12.Okt.2023, 05:30

Novitet

Tokom večerašnjeg gostovanja u emisiji “Indirektno“ na TV K1, košarkaški stručnjak Vlade Đurović je dobio priliku da prokomentariše i aktuelna fudbalska dešavanja, konkretno neubedljive partije Crcvene zvezde od početka ove sezone.
Akcenat je stavio na trenera Baraka Bahara, za koga ima jednu zamerku.
“Što se tiče trenera, nisam ga znao ranije, ali sigurno ne može da zapali mase. Tih je, miran. Mislim da tri reči progovori i sa svojim saradnicima. Trebalo bi neko >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << tu da bude oštriji, ovo je Balkan. Nema veze što ima mnogo stranaca, neko bi morao da podvikne. Ali, nemojmo sad da sve prebacimo na njega, nije ni ekipa jaka.
Izgubili su i od Voždovca. To je baš neuobičajeno“, podsetio je Đurović, koji je pre svega toga svoje poznavanje fudbala potkrepio “deklemovanjem“ sastava intera i Milana iz šezdesetih godina prošlog veka.
Zvezdine neubedljive igre komentarisao je i naš bivši fudbalski reprezentativac Zdravko Kuzmanović, koji je takođe bio gost u studiju.
“Nije realno da Zvezda primi tri gola kao najbolja u srpskoj ligi. Čitao sam Terzine izjave da je Zvezda kao Bajern Minhen. Ali, ne možeš onda da u Kragujevcu primaš tri gola.
Meni fali neki majstor u ekipi, a to može da bude Katai. On trenutno nije spreman. Katai po kvalitetu mora da igra u Zvezdi kada je fizički spreman. Ali, za te pare za koje su doveli pojačanja, nisu mi to igrači… Dobri su za srpsku ligu, ali u Evropi vidim da će imati velike teškoće.
Čudi me, doveli su Degeneka, govorilo se treba nam za Ligu šampiona, a sad ne igra, sedi na klupi, ali to je trenerova odluka“, rekao je Kuzmanović.
Bez obzira na sbve, uveren je da će Zvezda odbraniti titulu.
“Partizan trenutno radi dobar posao i zato je prvi na tabeli. Ali, u Evropi nisu imali dobre rezult

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.