Izvor: RTS, 16.Jul.2020, 17:01

Partizan najavljuje tužbu zbog skraćenja lige

Fudbalski klub Partizan priprema tužbu Sudu za sportsku arbitražu u Lozani (CAS) zbog odluke Fudbalskog saveza Srbije da zbog pandemije skrati prvenstvo i ne odigra se plej-of.
U Humskoj smatraju da je Srbija jedina liga u Evropi u kojoj je prvenstvo skraćeno, te da su u svim ostalim ligama takmičenja ili prekinuta ili nastavljena po ranije utvrđenim pravilima.

Vuletić je ovu informaciju otkrio u prepisci sa predsednikom Sindikata >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirkom Poledicom, koji takođe smatra da je takva odluka FSS-a nezakonita.
Partizan je prošle godine pokrenuo postupak protiv Crvene zvezde i FSS-a zbog titule iz 1946. godine, ali je ta žalba odbijena i titula je pripisana "crveno-belima".
Pogledaj vesti o: Partizan,   Fudbal

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.