Partizan nadigrao Budućnost za treće mesto

Izvor: RTS, 10.Feb.2019, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan nadigrao Budućnost za treće mesto

Košarkaši Partizana savladali su Budućnost sa 76:67 u meču 19. kola ABA lige i sada su treći na tabeli regionalne lige.
Velika pobeda za crno-bele. Pobedom nad Podgoričanima sa više od četiri poena razlike izbili su na treće mesto na tabeli i tako pretekli Budućnost. Obe ekipe imaju isti skor od 13 pobeda i šest poraza. Zvezda je već obezbedila prvo mesto, na drugom mestu je Cedevita (14 pobeda), >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a Zagrepčani imaju bolji međusobni skor od crno-belih i od Budućnosti.

Partizan je bolje ušao u meč. Odmah je poveo i prednost nije ispustio do kraja susreta. Budućnost je u nekoliko navrata zapretila, ipak crno-beli su uspeli da odbiju sve napada protivnika.
Prednost crno-belih je u nekoliko navrata prelazila 10 razlike, a najveća je bila sredinom trećeg perioda kada je iznosila plus 13.
Crno-bele je do pobede predvodio Lendejl sa 23 poena, Nikola Janković je postigao 12, a Renfro 10. U timu Budućnosti najefikasniji je bio Džekson sa 19, a njega su pratili Kol sa 14 i Klark 12.
U narednom kolu Partizan gostuje Crvenoj zvezdi, dok Budućnost dočekuje Zadar.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Partizan - Budućnost 76:67

Izvor: Mondo, 10.Feb.2019

Velika pobeda crno-belih protiv regionalnog šampiona i direktnog rivala u borbi za što bolju poziciju pred plej-of!

Nastavak na Mondo...

Real dobio derbi za drugo mesto

Izvor: MozzartSport.com, 11.Feb.2019, 00:32

Real je savladao u derbiju Baskoniju sa 82:76 i odlepio se na poziciji broj dva iza vodeće Barselone. Gosti su tokom prvog poluvremena bili bolji protivnik, pred kraj prve četvrtine imali su šest poena prednosti (19:13), a na startu druge i osam poena viška. Ipak, do poluvremena Madriđani su...

Nastavak na MozzartSport.com...

Finiš ABA lige - Kakav je raspored u poslednja tri kola, šta treba da se desi da Partizan ne ode na Zvezdu u plej-ofu?

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2019

Posle sinoćnjeg trijumfa crno-belih, porasle su šanse za opciju da ipak ne gledamo duel Partizana i Zvezde u polufinalu plej-ofa...Pobedom nad aktuelnim šampionom, ekipom Budućnosti (76-67), Partizan je sinoć izbio na treće mesto na tabeli ABA lige, tri kola pre kraja ligaškog dela sezone...To...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.