Partizan na mišiće, sa minimalcem u Litvaniju! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2018, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan na mišiće, sa minimalcem u Litvaniju! (video)

Litvanski predstavnik namučio je vicešampiona Srbije u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Partizan u revanš nosi minimalnu prednost.

Vicešampion Srbije savladao je litvanski Trakai u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali će sve osim pobede vrlo brzo pasti u drugi plan.

Partizan je slavio rezultatom 1:0 (0:0) zahvaljujući autogolu Justinasa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Januševskisa, pa će u revanšu imati minimalnu prednost.

Partizan: Stojković (C) - Enake, Marković, Valijente, Šehović - Zdjelar, Kosović - Ivanović (od 81' Ilić), Pantić (od 68' Janković), Suma - Rikardo;

Trakai: Švedkauskas - Borovskij (C), Januševskis, Osipov, Šilenas - Vorobjovas, Jeriomenko, Kazlauskas (od 58' Bondombe) - Biljaletdinov, Marazas (od 88' Masenzovas), Čižas (od 76' Levšin);

Prvo poluvreme je "bačeno u vodu" baš kao i u nedeljnom duelu sa Radnikom. Osim udarca Đorđa Ivanovića i nekoliko pokušaja centaršuteva Partizan gotovo da nije zaptretio rivalu.

Trakai je čak mogao do vođstva u 20. minutu, ali je lopta posle udarca sa nekih osamnaest metara završila tik pored stative.

Prelomni momenat utakmice viđen je u 53. minutu kada je Modestas Vorobjovas zaradio drugu javnu opomenu i ostavio saigrače na cedilu.

Crveni karton za igrača Trakaija pomogao je Partizanu "da prodiše", pa je vrlo brzo i pao gol koji je odlučio pitanje pobednika. Nakon kornera u 57. minutu Partizan dobija još jedan poklon u vidu autogola Justinasa Januševskisa.

Gol pogledajte OVDE!

Od tog momenta domaćin počinje da pritiska rivala i u samoj završnici propušta nekoliko izglednih prilika za uvećanje prednosti.

Najbolju je propustio novajlija Rikardo Gomeš koji je sa nekoliko metara razdaljine uspeo da promaši iako su svi već videli loptu u mreži. Reprezentativac Zelenortskih ostrva išao je na loptu desnom nogom iako je samo trebalo da postavi levo stopalo, pa je odlična prilika otišla u nepovrat.

Na kraju se može reći da je i ova pobeda Partizana zadovoljavajuća ali ćemo za sedam dana videti da li i dovoljna za plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OCENE - PARTIZAN: Šehović i Gomeš svetle tačke, Suma, Zdjelar i Ivanović nisu uradili ništa

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2018

VLADIMIR STOJKOVIĆ - Neocenjen, jer pravu priliku za intervenciju nije imao. Delovao je autoritativno kad je trebalo pokupiti centaršuteve oko peterca i oterati napadače Trakaija iz kaznenog prostora. GABRIJEL ENAKE 6 - Čestim ponavljanjima i ponekim uklizavanjem "kupio" je navijače, ali je još...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.