Partizan može svakog da pobedi

Izvor: B92, 14.Apr.2023, 23:33

"Partizan može svakog da pobedi"

Trener košarkaša Partizana Hristos Serelis govorio je posle poraza od Partizana.

Grčki tim tokom večeg dela meča je vodio i na kraju izgubili 83:81.

"Moj tim je imao je lošu sezonu i hteli smo da sezonu završimo dobrom utakmicom, sa doličnim timom i sa najboljim trenerom u Evropi. Kontrolisali smo tempo utakmice. Čitali smo dobro odbranu Partizana, zato smo na kraju bili blizu pobede u utakmici. Mislim da smo meč izgubili zbog dve loše odluke u dva poslednja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poseda", rekao je Serelis.



"Partizan je težak tim, igraju agresivno, ali generalno mislim da smo dodavali lopte kako treba i imali smo otvorene šuteve. Imali smo dve loše odluke na kraju i tu smo izgubili utakmicu"
.

Osvrnuo se i na to koliko Partizan može u plej-ofu.

"Mislim da ne postoji tim u prva četiri tima koji bi igrao s Partizanom, ali to je plej-of, Partizan može svakog pobediti ovde i takođe, može pobediti i na strani. Podsetiću vas, oni imaju najboljeg trenera u Evropi, s njim imaju velike šanse", poručio je trener Panatinaikosa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.