Partizan lako sa Megom uz povedu Sija, ubedljiv i FMP

Izvor: RTS, 22.Maj.2018, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan lako sa Megom uz povedu Sija, ubedljiv i FMP

Košarkaši Partizana savladali su kao domaćini ekipu Mege rezultatom 97:68 i tako poveli u četvrtfinalnoj seriji Superlige Srbije. Meč obeležila povreda Bandže Sija. FMP ima istu prednost protiv Zlatibora, nakon 102:53.
Crno-beli su odlično počeli meč i već posle dva minuta imali dvocifrenu prednost (12:2).

Usledio je odgovor gostiju koji dolaze do izjednačenja (16:16), ali ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Nenada Čanka ponovo odgovara serijom i dolazi na prednost, koja se do kraja poluvremena popela na deset poena razlike (44:34).
Nastavak je Partizan otvorio serijom 12:0, otišao na velikih 56:34 i time prelomio meč. Prednost je do kraja i dalje rasla, za konačnih 97:68. 
Najbolji akter meča bio je Gagić sa 16, Marinković je ima 15, dok je Vilijams-Gos zabeležio 14 poena uz osam asistencija.
U redovima Mege bolji od ostalih bio je Gruzijac Goga Bitadze sa 17 poena, dok su Jaramaz i Ašćerić imali po 14.
Ekipa FMP-a ubedljivo je na svom terenu savladala ekipu Zlatibora sa 102:53 i povela sa 1:0 u četvrtfinalnoj seriji.
Đoković i Jeremić bili su najefikasniji kod "pantera" sa po 15 poena, Nenadić je dodao 13, a Simanić i Pot po 12.
Popović je bio najbolji u gostujućoj ekipi sa 16 poena.
Revanši u oba ova četvrtfinalna duela igraju se u četvrtak.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Partizan deklasirao Megu za 1-0

Izvor: N1 televizija, 22.Maj.2018

Košarkaši Partizana ubedljivo su pobedili Mega Bemaks rezultatom 97:68 i tako poveli sa 1-0 u četvrtfinalnoj seriji Superlige Srbije...Izabranici Nenada Čanka praktično nijednog trenutka nisu dali šansu rivalu da im pripreti i zasluženo su došli na pola puta do plasmana u polufinale...Sam početak...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.