Partizan je poslednji polufinalista Kupa Srbije

Izvor: TV Arena Sport, 02.Mar.2016, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan je poslednji polufinalista Kupa Srbije

Fudbaleri Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Srbije pošto su u četvrtfinalu na svom terenu pobedili Radnički iz Niša sa 2:0.

Crno-beli su bili bolji od Nišlija u većem delu utakmice, promašili su i penal, ali će gosti biti nezadovoljni zbog greške sudija prilikom prvog gola crno-belih.

Posle mirnog početka utakmice, nešto konkretniji su u prvih petnaestak minuta bili fudbaleri Radničkog, ali nisu uspeli ozbiljnije da ugroze gol Bojana Šaranova. >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport <<

A na drugoj strani, Partizan u 18. minutu koristi svoju prvu pravu priliku na ovoj utakmici. Večeras odlični Nemanja Kosović lepo je proigrao svog imenjaka Nemanju Mihajlovića koji je utrčao sa leve strane u kazneni prostor i rutinski savladao Jovanovića - 1:0.

Međutim, lopta je prilikom Kosovićeve asistencije zakačila Sašu Lukića u trenutku kada je Mihajlović bio u ofsajdu, ali to Mažić i njegovi pomoćnici nisu signalizirali i gol je priznat.

Fudbaler Partizana je u 28. minutu imao stopostotnu priliku, izbio je sam ispred Jovanovića, ali je on uspeo da sačuva mrežu.

Odlični golman Nišlija, Aleksandar Jovanović, briljirao je u nastavku i uspeo je i da odbrani penal Mihajloviću, dosuđen u 49. minutu.

Partizan je bio bolji protivnik, ali gosti iz Niša su se pokazali kao čvrst i hrabar rival.

Polufinalni mečevi igraju se 16. marta i 20. aprila, dok je finale 11. maja.

Nastavak na TV Arena Sport...






Povezane vesti

Partizan preko Radničkog u polufinale Kupa

Izvor: Studio B, 02.Mar.2016

Fudbaleri Partizana pobedili su na svom terenu ekipu Radničkog iz Niša sa 2:0 (1:0) i tako se plasirali u polufinale Kupa Srbije...Tim Ivana Tomića pred praznim tribinama stadiona u Humskoj trijumfovao je golovima Nemanje Mihajlovića u 18. i Alena Stevanovića u 80. minutu...Crno-beli su do vođstva...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.