Kup: Partizan - Radnički (SASTAVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Mar.2016, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup: Partizan - Radnički (SASTAVI) (foto)

Derbi meč četvrtfinala Kupa Srbije igra se od 18 časova u Humskoj, a nepun sat pre početka meča objavljene su i startne postave Partizana i niškog Radničkog.

Kao što je poznato, zbog navijačkih ispada u minulom ''večitom derbiju'', Partizan je ekspresno kažnjen pražnjenjem tribina do daljnjeg, pa će tako večerašnji meč četvrtfinala Kupa protiv radničkog crno-beli odigrati bez podrške >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa tribina.

Ono što navijače u iščekivanju početka utakmice najviše zanima, jesu startne postave, a primetno je da je trener Partizana Ivan Tomić ''promešao karte'' u odnosu na tim koji se suprotstavio Crvenoj zvezdi.

Brašanac i Božinov su se preselili na klupu, a od prvog minuta večeras će igrati Kosović i Lukić.

Partizan: Šaranov, Bandalovski, Gogua, Jovanović, Bogosavac, Everton, Kosović, Lukić, A. Stevanović, Mihajlović, Ilić.

Klupa:  Kljajić,  Brašanac,  Jevtović,  Golubović,  Božinov, M. Stevanović, Vlahović.

Radnički: Jovanović C. Aleksandar, Petrović, Bulatović Darko, Bulatović Radoš, Tomić, Bogdanović, Đurićković, Marjanović, Todorović, Jovanović M. Aleksandar, Apostolović.

Klupa: Konovalov, Mrkić, Mitrović, Krstić, Mitrović, Stevanović, Jovanović Aleksa.


Evo i potvrde...

Protokol utakmice 1/4 Finala fudbalskog kupa Srbije za 2015/2016. god.

FK Partizan - Radnički Niš pic.twitter.com/Qv3vdEAEZc

— FK Partizan (@FKPartizanBG) March 2, 2016
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Partizan – Radnički Niš 2:0, Alen Stevanović! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 02.Mar.2016

52. minut: Imao je šansu Partizan da overi plasman u polufinale. Mažić je dosudio penal za crno-bele, nakon što je Radoš Bulatović igrao rukom u svom šesnaestercu. Loptu je uzeo Nemanja Mihajlović, ali je Jovanović prozreo njegovu nameru. Neverovatna sezona za crno-bele kada su penali u pitanju....

Nastavak na MozzartSport.com...

VODI PARTIZAN: Gol Mihajlovića iz sumnjive pozicije, zastavica ostala dole (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Mar.2016

Uprkos tome što je Ivan Tomić na duiel Radničkom poslao tim bez klasičnog napadača crno-beli potpuno dominiraju u prvoj polovini provg poluvremena.. . Terenska inicijativa se crno-belima isplatila u 17. minutu kada je Kosović asistirao ka Mihajloviću, a kako je loptu dotakao Saša Lukić čini...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.