Partizan je najveći klub na ovim prostorima

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2023, 17:33

"Partizan je najveći klub na ovim prostorima"

Želi da pobedi crno-bele.

Fudbaler TSC-a Nemanja Petrović sa jakim emocijama ulazi u meč protiv svog bivšeg kluba - Partizana, za koji kaže da je najveći klub na ovim prostorima.

Levi bek ekipe iz Bačke Topole ponikao je u Partizanu gde je bio od 2008. do 2016. godine.

- Igramo, za mene, protiv najvećeg kluba na ovim prostorima, individualno to mislim.

O Partizanu je imao samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reči hvale, veliča rezultate crno-belih, ali sve to gleda kao veliki motiv da pobedi bivši klub u subotu.

- Trenutno su najbolja ekipa u našem prvenstvu što i rezultati pokazuju. Od tih 14 utakmica mi smo odigrali sa njima nerešeno, oni imaju 13 uzastopnih pobeda, plus Kup, to je 14. Svakako, to nije lako napraviti, tako da su u jako dobroj formi što je, iskreno, motivacija više za nas. Inače smo motivisani, ali mislim da ćemo biti još motivisaniji, jer igramo na njhivom stadionu, i mislim da će biti prava fudbalska atmosfera i da će biti dobra utakmica - kaže Petrović.

Meč Partizana i TSC-a u okviru 15. kola u Humskoj igra se u subotu od 18:30.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.