Partizan identifikovao napadača na igrače crno-belih FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 15:28

Partizan identifikovao napadača na igrače crno-belih FOTO/VIDEO

Košarkaški klub Partizan je po hitnom postupku identifikovao osobu koja je bacila predmet u pravcu igrača crno-belih.

Sve se odigralo po završetku susreta sa Bajernom, koji je pripao timu iz Minhena rezultatom 79:78.

"Fizički integritet igrača je neprikosnoven i ovakav postupak je nedopustiv. Klub poziva nadležne organe da u ovom slučaju reaguju, a ovom gledaocu od naredne utakmice neće biti dozvoljen ulaz u dvoranu. KK Partizan će nastaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se bori protiv svakog vida nasilja na sportskim borilištima", piše na sajtu Partizana.

Inače, prvi put od povratka Željka Obradovića navijači posle poraza nisu podizali moral igračima zajedničkom posmom, već su ih "postrojili" dok su košarkaše štitovima obezbeđivali policajci.

Čuli su se razni povici, poput "Čiji grb nosite, bre!?", a nakon nekoliko napetih minuta igrači su otišli u svlačionice bez izjava za medije.

Inače, jedan od navijača crno-belih je vređao igrače nakon petog poraza u nizu, što se, opet, nije svidelo ostalima na tribini.

"Idi gledaj FMP", poručio mu je drugi navijač.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASIO SE PARTIZAN: Identifikovan napadač koji je bacio predmet u pravcu igrača (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024

"Ovakav postupak je nedopustiv"...Košarkaši Partizana poraženi su od Bajerna (78:79) u meču 26. kola Evrolige, a nekim navijačima crno-belih ovaj rezultat nije lako pao...U jednom trenutku je sa tribina Štark arene poleteo predmet prema igračima, a klub iz Humske se dan posle utakmice oglasio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

KK Partizan: Identifikovan napadač koji je gađao igrače

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Feb.2024

Košarkašli klub Partizan saopštio je danas da je identifikovao osobu koja je po završetku utakmice Evrolige protiv Bajerna bacila predmet u pravcu košarkaša crno-belih.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.