Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 15:34

OGLASIO SE PARTIZAN: Identifikovan napadač koji je bacio predmet u pravcu igrača (VIDEO)

"Ovakav postupak je nedopustiv".

Košarkaši Partizana poraženi su od Bajerna (78:79) u meču 26. kola Evrolige, a nekim navijačima crno-belih ovaj rezultat nije lako pao.

U jednom trenutku je sa tribina Štark arene poleteo predmet prema igračima, a klub iz Humske se dan posle utakmice oglasio i obavestio javnost da je napadač identifikovan.

- Fizički integritet igrača je neprikosnoven i ovakav postupak je nedopustiv. Klub poziva nadležne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << organe da u ovom slučaju reaguju, a ovom gledaocu od naredne utakmice neće biti dozvoljen ulaz u dvoranu. 

- KK Partizan će nastaviti da se bori protiv svakog vida nasilja na sportskim borilištima - stoji u objavi crno-belih.

Identifikovan napadač koji je bacio predmet u pravcu igrača Partizana.

🔗 https://t.co/QlDprBwAv0#KKPartizan pic.twitter.com/mCc2p4MfDd

— KK Partizan Mozzart Bet (@PartizanBC) February 9, 2024

Partizan je posle poraza od Bavaraca sada na skoru od 12 pobeda i 14 neuspeha i nalazi se na 11. mestu evroligaške tabele.

U najjačem evropskom takmičenju sada sledi pauza od mesec dana, a naredni izazov Partizana biće meč protiv Igokee u okviru ABA lige.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.