Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2021, 23:51

Partizan i dalje savršen: Crno-beli vaterpolisti potopili Zemun

Izabranici Miloša Korolije zabeležili četvrtu pobedu u domaćem prvenstvu - 15:6

Crno-beli vaterpolisti su i dalje savršeni u domaćem prvenstvu. Protiv Zemuna su se četvrti put radovali od starta sezone – 15:6 (7:1, 1:2, 4:1, 3:2), pa sa skorom 4-0 gledaju sve protivnike sa vrha tabele.

Partizan je furiozno počeo susret i već u na kraju prve četvrtine je pitanje pobednika bilo rešeno. Popustili su malo izabranici Miloša Korolije, pa su Zemunci >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << uspeli da stignu do brojke od šest golova. Više od toga nisu mogli, pa su i dalje na dnu bez pobede.

Najefikasnije je bio Nemanja Vico sa tri gola, dok su Lazar Vićković, Mihailo Andrin, Aleksandra Vuković, Filip Radojević i Zoran Božović postigli po dva pogotka.

U subotu su na programu još četiri utakmice, a derbi kola će biti odigran na bazenu SC “11. April”, gde se u duelu dva učesnika Lige šampiona sastaju Novi Beograd i Crvena zvezda od 19.45. Aktuelni šampion Radnički dočekuje Šabac od 19 časova, a igraju još Vojvodina i Proleter od 18, odnosno Nais i Valis od 20 časova.

ZEMUN – PARTIZAN 6:15 (1:7, 2:1, 1:4, 2:3)

ZEMUN: Damjanović, Mihajlović, Jović 1, Kovačević, Đurić, ilić, Pokrajac, Andrejević, Aleksić, Popović 1, Timotijević 1, Mitrović 1, Dmitrović, Japundžić 2. Trener: Vukotić.

PARTIZAN: Rističević, Jakšić, Barać, Vićković 2, Gak, Velkić 1, Boven 1, Božović 2, Vico 3, Radojević 2, Andrin 2, Vuković 2, Bulajić, Kojić. Trener: Korolija.

Vaterpolo Super liga – četvrto kolo

Petak

Zemun – Partizan 6:15 (1:7, 2:1, 1:4, 2:3)

Subota

Nais – Valis (20.00)

Novi Beograd – Crvena zvezda (19.45)

Radnički – Šabac (19:00)

Vojvodina – Proleter (18:00)

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.