Partizan i Voša se nisu dogovorili, Matić potpisao!

Izvor: Mondo, 25.Jul.2019, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan i Voša se nisu dogovorili, Matić potpisao!

Vojvodina je spremila novi ugovor za svog napadača što je Matić i potpisao.

"Čuo sam da postoji interesovanje Partizana. Ako se klubovi dogovore i ako je Vojvodini stalo da me proda, doći će do realziacije transfera".

Bojan Matić (27) je pre nešto više od mesec dana u izjavi za MONDO potvrdio da je Partizan zainteresovan za njegove usluge, međutim nije imao ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << protiv ni da ostane u Vojvodini u koju je stigao samo šest meseci ranije.

Tako će biti i ubuduće pošto je snažni Matić potpisao novi ugovor sa "starom damom" do juna 2021. godine, što je za 365 dana duže od prvobitnog sporazuma.

U tekućoj sezoni predvodiće napad Vojvodine i već je dobro počeo pošto je obeležio prvo kolo Superlige. Postigao je dva pogotka protiv svog nekadašnjeg kluba Mačve (3:1) i tako najavio da je pred njim odlična takmičarska godina.



Izvor: YouTube/Superliga Srbija

Uz njega, ugovor je produžio i štoper Siniša Saničanin, takođe do juna 2021. godine, dok su usledila i dva raskida saradnje - najavljena i ranije.

Od ovog četvrtka članovi Vojvodine više nisu Nemanja Milojević i Damjan Gojkov.

"Istovremeno, fudbalski klub Vojvodina sporazumno je raskinuo saradnju sa doskorašnjim šefom stručnog štaba Radovanom Krivokapićem, kome se, baš kao i dvojici svojih sada već bivših igrača, klub zahvaljuje na svemu što su pružili dok su bili članovi FK Vojvodina i želi im mnogo sreće i uspeha u nastavku njihovih karijera", navodi se u saopštenju Vojvodine.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.