Partizan poslao zvaničnu ponudu za Slukasa

Izvor: B92, 01.Jul.2023, 09:27

Partizan poslao zvaničnu ponudu za Slukasa

Grčki košarkaš Kostas Slukas nikad nije bio bliži prelasku u Partizan, prema navodima "Basket njuza".

Srpski predstavnik u Evroligi je predstavio svoju ponudu za doskorašnjeg igrača Olimpijakosa i pregovori su u toku.

Vest o interesovanju crno-belih je prvi krajem juna preneo grčki "SDNA", a tada su ispred crno-belih ispred u redu za potpis bili Efes i Fenerbahče.

Kako je preneo pomenuti portal, u poslednjih par sati je došlo do promene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nakon ponude Partizana koja bi, ukoliko je prihvati, za Slukasa značila i obnovu saradnje sa Željkom Obradovićem. Upravo je sa proslavljenim srpskim stručnjakom i osvojio Evroligu 2017. sa ekipom Fenerbahčea.

I Partizanu se žuri da završi posao oko dovođenja grčkog veterana, s obzirom na to da ostanak Dantea Egzuma ostaje nepoznanica.

Slukas je prethodne sezone odigrao 36 utakmica u Evroligi i u proseku beležio 11 poena po meču uz 5,6 asistencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.