Partizan i Real Madrid plaćaju po 50.000 evra, Jabuseleu pet utakmica suspenzije

Izvor: Beta, 28.Apr.2023, 18:31

Partizan i Real Madrid plaćaju po 50.000 evra, Jabuseleu pet utakmica suspenzije

Disciplinski sudija Evrolige saopštio je danas kazne za igrače Real Madrida i Partizana, a oba tima su zbog opšte tuče i prekida druge utakmice četvrtfinala kažnjena sa po 50.000 evra.Suspenzija od pet utakmica izrečena je košarkašu Real Madrida Geršonu Jabuseleu, koji je rvačkim zahvatom oborio i povredio igrača Partizana Dantea Eksuma.Kapiten Partizana Kevin Panter je zbog učešća u sinoćnoj tuči suspendovan na dve utakmice, dok su po jedan meč suspenzije dobili Matijas Lesor iz Partizana i igrač Reala Gabrijel Dek.Košarkaši Partizana pobedili su u četvrtak uveče na gostovanju Real Madrid sa 95:80, nakon što je utakmica minut i 40 sekundi pre kraja prekinuta posle opšte tuče.Iz Evrolige su saopštili da na odluke disciplinskog sudije nema prava žalbe.Četvrtfinalna serija se igra na tri pobede, a crno-beli posle dva meča vode sa 2:0. Naredni meč se igra u utorak u Beogradskoj areni.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

"Najbolje bi bilo da se treći meč ne igra, kako će Real u pakao"

Izvor: B92, 28.Apr.2023

Ne stišava se prašina oko meča košarkaša Reala i Partizana, koji završen tučom igrača oba tima...Evroliga je već izrekla kazne svim akterima nemilih scena u Vizink centru, a španski AS takođe se bavio tom temom, ističuću detalj da je iskusan igrač i kapiten Reala Serhio Ljulj započeo ceo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.