Partizan i OFK igrali nerešeno 1:1

Izvor: Beta, 29.Okt.2014, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan i OFK igrali nerešeno 1:1

BEOGRAD, 29. oktobra 2014. (Beta) - Fudbaleri Partizana odigrali su u sredu na svom terenu nerešeno 1:1 sa OFK Beogradom, u zaostaloj utakmici sedmog kola Super lige Srbije.

Partizan je prvi na tabeli posle 10 odigranih kola sa 25 bodova, koliko i drugoplasirana Vojvodina, dok je OFK na sedmom mestu sa 16.

OFK je poveo preko Dejana Dražića u 41. minutu, a izjednačio je Danko Lazović u 65.

Posle izjednačenja, obe ekipe imale su nekoliko odličnih prilika >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << za vodjstvo, ali su se istakli golmani Lukač i Čupić. Gosti su susret završili sa igračem manje, pošto je Nemanja Antonov isključen u sudijskoj nadoknadi vremena zbog drugog žutog kartona.

Partizan će u sledećem kolu, narednog vikenda dočekati Vojvodinu, dok će OFK gostovati Radničkom 1923 u Kragujevcu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.