Poluvreme: Romantičari poveli u Humskoj, Partizan - OFK Beograd 0:1

Izvor: Blic, 29.Okt.2014, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme: "Romantičari" poveli u Humskoj, Partizan - OFK Beograd 0:1

Fudbaleri Partizana igraju na svom terenu protiv OFK Beograda od 16.30 odložen meč sedmog kola Jelen Superlige, a dešavanja sa stadiona u Humskoj možete pratiti uživo uz Blicsport.rs. Crno-beli gube sa 0:1 golom Dražića iz 41. minuta.

Crno-beli zauzimaju drugo mesto na tabeli i u slučaju pobede bi preskočili vodeću Vojvodinu, sa kojom bi se izjednačili na vrhu ako remiziraju sa "romantičarima". Njihov meč nije se odigrao u redovnom terminu zbog "Parade ponosa", a ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je bio prvi slobodan termin zbog obaveza Partizana u Evropi, pa će i jedni i drugi tek 19. novembra odigrati utakmice osmine finala Kupa.

Gosti sa Karaburme su prvi zapretili već u četvrtom minutu kada je Janković šutirao pored leve stative iz dobre šanse, a minut kasnije uzvratio je Drinčić topovskim udarcem iz slobodnjaka iskosa sa leve strane koji je golman Čupić nogom odbranio.

Nesigurna odbrana domaće ekipe grešila je u uvodnim trenucima, pa je Janković još jednom šutirao sa distance, ali je Lukač bio na mestu da uhvati loptu koja je išla u donji levi ugao.

Do sredine prvog poluvremena jedina vredna pomena bila je šansa Škuletića kome je golman Čupić odbranio zicer, ali osim toga oko 1.000 navijača na tribinama nije imalo mnogo toga da vidi. Ninković je pokušao sa leve strane, ali je lopta preletela sve u šesnaestercu, da bi Drinčić nakon odbitka šutirao visoko preko prečke.

Vrlo dobra šansa ukazala se Komnenu Andriću posle greške Ćirkovića u 28. minutu, ali je iskosa sa leve strane poslao loptu Gajiću iza leđa, te je izostala opasnost po Lukača. Uspavnka je prekinuta u 41. minutu i to vođstvom OFK Beograda - Dražić je odigrao sjajan dupli pas sa Andrićem na ivici kaznenog prostora, izigrao odbranu Partizana i pogodio donji desni ugao za 0:1.

Mogli su crno-beli do izjednačenja tri minuta kasnije kada je Živković sa desne strane gađao suprotan ugao, ali je Čupić još jednom sjajno intervenisao, i potom odličnom paradom odbranio udarac Branka Ilića, pa je među najzaslužnijima uz Dražića što su gosti otišli sa prednošću na predah.

Partizan - OFK Beograd 0:1 - u toku

Stadion: Partizana. Gledalaca: 1.000. Sudija: Nenad Đokić (Užice).

Strelac: Dražić u 41. minutu

Partizan: Lukač, Stevanović, Ćirković, Stanković, Petrović, B. Ilić, Drinčić, Živković, Ninković, Lazović, Škuletić.

OFK Beograd: Čupić, Vasilić, Antonić, Savić, Vasiljević, Zdjelar, Jovanović, Gajić, Andrić, Janković, Dražić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OFK Beograd vodi u Humskoj!

Izvor: RTS, 29.Okt.2014

Zaostali meč sedmog kola Superlige Srbije igraju Partizan i OFK Beograd. Nakon prvog dela igre „romantičari“ vode sa 1:0. Strelac je bio Dražić u 41. minutu...Nakon poraza od Jagodinaca crno-beli igraju još jedan težak meč protiv mlade i uporne ekipe sa Karaburme. Partizan želi da odmakne...

Nastavak na RTS...

Uživo: Nikolić napravio dve izmene, crno-beli nervozni, Partizan - OFK Beograd 0:1

Izvor: Blic, 29.Okt.2014

Fudbaleri Partizana igraju na svom terenu protiv OFK Beograda od 16.30 odložen meč sedmog kola Jelen Superlige, a dešavanja sa stadiona u Humskoj možete pratiti uživo uz Blicsport.rs. Crno-beli gube sa 0:1 golom Dražića iz 41. minuta...Crno-beli zauzimaju drugo mesto na tabeli i u slučaju pobede...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.