Partizan hoće desnog beka Dinama iz Moskve! Danko Lazović adut u pregovorima sa Manolevim (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Jan.2015, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan hoće desnog beka Dinama iz Moskve! Danko Lazović adut u pregovorima sa Manolevim (VIDEO)

Iskusni špic crno-belih nagovara bivšeg saigrača iz PSV-a da dođe u Humsku 1

Novi desni bek Partizana mogao bi da bude - Stanislav Manolev! Repezentativac Bugarske figurira kao prva opcija sportskog sektora crno-belih za mesto kraj aut linije makar dok se od povrede prednjih ukrštenih ligamenata ne oporavi Miroslav Vulićević, prenose Večernje novosti.

Manolev je trenutno član Dinama iz Moskve (ugovor do juna 2017), ali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kako se jesenas nije naigrao u Premijer ligi Rusije (sedam od 17 mečeva) i na toj poziciji ima konkurente u liku Stanislava Čerčesova, Tomasa Hubočana i Alekseja Kozlova, aktuelizovana je je ideja o njegovoj pozajmici. To je karta na koju čelnici lidera Superlige računaju kao dobitnu, jer je jasno da usled katastrofalne finansijske situacije u klubu nisu u prilici da računaju na trajniji angažman igrača takve reputacije.



Drugi adut rukovodstva Partizana u pregovorima sa Stanislava Manoleva je Danko Lazović. Iskusni špic koji je u planovima Aleksandra Stanojevića (postoji mogućnost da se preseli u Drugu ligu Kine) bio je saigrač sa Manolevim u PSV-u iz Ajndhovena i kako prenose Novosti upravo on nagovara reprezentativca Bugarske da dođe na pozajmicu u Humsku 1.



Manolev ima 29 godina, a osim u bugarskim timovima Pirinu i Liteksu z Loveča, karijeru je gradio u PSV-a, Fulamu i Kubanju iz Krasnodara, odakle je minulog leta stigao u Dinamo iz Moskve. Dres reprezentacije Bugarske oblačio je 39 puta, postigao je četiri gola.



(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Partizan,   Moskva

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PARTIZAN PRONAŠAO DESNOG BEKA: Bugarski reprezentativac dolazi u Humsku? (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Jan.2015

Partizan je pronašao zamenu za povređenog desnog beka Miroslava Vulićevića. reč je o 29-godišnjem bugarskom reprezentativcu Stanislavu Manolevu.. . On je trenutno član Dinama iz Moskve, ali nije zadovoljan minutažom i spreman je da promeni sredinu. Interesovanje je pokazao Partizan, a posrednik...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.