Partizan dve utakmice u Evropi pred praznim tribinama zbog rasizma

Izvor: Beta, 12.Avg.2019, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan dve utakmice u Evropi pred praznim tribinama zbog rasizma

Fudbalski klub Partizan kažnjen je danas zbog rasizma sa dve utakmice pred praznim tribinama u Evropi.Evropska fudbalska unija (UEFA) objavila je da je srpski klub kažnjen zbog dešavanja na utakmici sa Malatijom prošle nedelje na stadionu u Humskoj.Partizan će izmedju ostalog morati da plati 24.250 evra zbog blokiranih stepenica i pirotehnike.Iz Partizana je navedeno da je klub kažnjen zbog keltskog krsta na tribinama i pogrdnih povika nekadašnjem fudaleru Crvene zvezde, a sada igraču Malatije Mičelu Donaldu.Najavljena je žalba.Utakmica je završena pobedom Partizana sa 3:1. Revanš je u četvrtak u Turskoj.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Partizan dve utakmice u Evropi pred praznim tribinama zbog rasizma

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Avg.2019

Fudbalski klub Partizan kažnjen je danas zbog rasizma sa dve utakmice pred praznim tribinama u Evropi...Evropska fudbalska unija (UEFA) objavila je da je srpski klub kažnjen zbog dešavanja na utakmici sa Malatijom prošle nedelje na stadionu u Humskoj...Partizan će između ostalog morati da plati...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.