Partizan dovodi Pavlovića

Izvor: MozzartSport.com, 21.Dec.2016, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan dovodi Pavlovića

Zamenik kapitena Orlića na meti crno-belih

Dok u Partizanu kuju planove kako da u zimskom prelaznom roku ojačaju ekipu pred nastavak borbe za trofeje u prolećnom delu sezone, istovremeno razmišljaju i o perspektivi koja čeka klub. Pojačanja poput Tavambe i Vujadinovića će biti od koristi Marku Nikoliću u prvom timu, ali Partizan kuje planove  i o dovođenju mladih talenata koji bi predstavljali kapital za budućnost.

S one >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << strane Drine stižu informacije da je Partizan zainteresovan za Jovana Vladimira Pavlovića. Reč je o momku koji je član OFK Sports Tima iz Banja Luke, a redovan je i na spisku kadetske reprezentacije Srbije. Bio je standardan i odigrao sva tri meča u prethodnoj kvalifikacionoj rundi kada su naši kadeti odmerili snage sa Alabnijom, Makedonijom i Italijom u grupi i uspeli da se plasiraju u narednu rundu kvalifikacija.

Rođen je 2000. godine, igra na poziciji levog štopera i u kadetskoj reprezentaciji je zamenik kapitena Đerleka. Ranije se spekulisalo da su za njega zainteresovani još neki klubovi među kojima Čukarički i Crvena zvezda, ali je sada najrealnija opcija da pojača Partizan čiji sportski direktor Ivica Iliev je upoznat sa njegovim kvalitetima i uskoro će posetiti Banja Luku da završi pregovore oko prelaska mladog štopera u Humsku.

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.