Izvor: RTS, 17.Sep.2021, 14:22

Partizan doveo mladog napadača iz Gane

Ajzak Okpoku Agjemang došao je u Partizan na pozajmicu, a crno-beli imaju pravo otkupa ugovora igrača, ukoliko zadovolji stručni štab.
Agjemang već neko vreme trenira sa crno-belima, pa angažovanje 22-godišnjeg napadača iz Gane i nije veliko iznenađenje.

Novo pojačanje stiže iz Ašanti golda, a Agmejanjg neće imati pravo nastupa u Ligi konferencije, već samo u domaćim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << takmičenjima.
Partizan je odlično počeo sezonu, u Linglong Superligi zabeležio je svih sedam pobeda, dok ekipu Aleksandra Stanojevića u nedelju očekuje "večiti derbi" sa Crvenom zvezdom.
Ekipa je uspešno prošla kvalifikacije u Ligi konferencije, a onda i trijumfovala u prvom kolu ligaškog dela, protiv Anortozisa na Kipru.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

POJAČANJE KAD GA NIKO NIJE OČEKIVAO: Partizan doveo napadača!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2021

Crno-beli jači za novo ime...Kada se činilo da je Partizan završio svoje transfer aktivnosti, usledilo je iznenađenje...Reč je o napadaču iz Gane Isak Opoku Ađemangu, koji je prethodnih dana bio na probi u Humskoj i očigledno se dobro pokazao u očima trenera Aleksandra Stanojevića...Dvadesetvogodišnji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.