POJAČANJE KAD GA NIKO NIJE OČEKIVAO: Partizan doveo napadača!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2021, 14:32

POJAČANJE KAD GA NIKO NIJE OČEKIVAO: Partizan doveo napadača!

Crno-beli jači za novo ime.

Kada se činilo da je Partizan završio svoje transfer aktivnosti, usledilo je iznenađenje.

Reč je o napadaču iz Gane Isak Opoku Ađemangu, koji je prethodnih dana bio na probi u Humskoj i očigledno se dobro pokazao u očima trenera Aleksandra Stanojevića.

Dvadesetvogodišnji Ađemiang je u crno-bele došao na jednogodišnju pozajmicu, sa mogućnošću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkupa ugovora na kraju sezone.

Sasuolo je poslednjih sezona prijatno osveženje u Seriji A, u novom prvenstvu krenuo je s polovičnim uspehom, ali večeras (20.45) ide na pobedu protiv Torina - kvota na keca je 2,00, na iks 3,60, a na dvojku 4,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sasuolo - Torino.

Prošle sezone Ađemiang je nastupao u domovini za ekipu Ašante Gold, za koju je na 22 utakmice postigao pet golova.

Tako je trener Stanojević dobio još jednu opciju u napadu, pored neprikosnovenog Rikarda Gomeša i Kvinsija Meniga, koji takođe može da odgovori zahtevima na poziciji centralnog napadača.

🆕 Isaac Opoku Agyemang iz Gane, rođen 1999. godine, potpisao je sa FK Partizan ugovor o pozajmici. pic.twitter.com/fiKn9gYQxS

— FK Partizan (@FKPartizanBG) September 17, 2021

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Larsa Pipen, bivša supruga Skotija Pipena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.