Partizan doveo doveo bivšeg plejmejkera Zvezde!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Sep.2015, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan doveo doveo bivšeg plejmejkera Zvezde!

Očekuju se dolasci još jednog organizatora igre i centra

Dan posle Koste Perovića, Partizan je doveo još jedno pojačanje. Dogovorena je saradnja sa bivšim plejmejkerom Crvene zvezde Aleksandrom Cvetkovićem i on će u narednim danima zvanično parafirati vernost sa crno-belima, saznaje MOZZART Sport.

Dugo je trajalo interesovanje Partizana za Cvetkovića. Pre >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dva meseca se prvi put povela priča o Cvetkovićevom dolasku u Humsku, ali je on odbacio tu mogućnost uz obrazloženje da ima druge planove. Prethodnih nedelja je trenirao sa Valensijom u kojoj je pokušao da se izbori za ugovor, ali očigledno da saradnja nije dogovorena.

Cvetković je do ovog leta imao ugovor sa Crvenom Zvezdom u kojoj je napravio prve profesionalne korake. Prošlu sezonu je igrao kao pozajmljen igrač u makedonskom MZT Skoplju, a Zvezda nije računala na njega i ugovor nije obnovljen.

Iako je u seniorskoj košarci debitovao za Crvenu zvezdu, Cvetković je dete Partizana u kojem je ponikao, ali je po odluci Duška Vujoševića njegova generacija 93’ rasformirana i on se preselio u redove najvećeg rivala.

Očekuje se da Partizan dovede još jednog organizatora  gre i još jednog centra čime će biti stavljena tačka na prelazni rok.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Povratak u staro jato: Partizan doveo i treće pojačanje u istom danu

Izvor: Blic, 29.Sep.2015

Košarkaški klub Partizan je u istom danu vratio tri nekadašnja igrača. Posle Koste Perovića i Aleksandra Cvetkovića, na vernost crno-belima zvanično se obavezao i bek Andrej Magdevski...Kako piše na na klupskom sajtu, sva tri igrača su već proveli jedan period svoje karijere u Humskoj. Najiskusniji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.