Izvor: RTS, 27.Okt.2021, 05:56

Partizan dočekuje Turk Telekom u Evrokupu

Košarkaši Partizana domaćoni su tima Turk Telekoma u meču drugog kola A grupe Evrokupa. Utakmica u dvorani "Aleksandar Nikolić" počinje od 20.30, a njen tok i promene rezultata možete pratiti i na našem portalu.
Prvu utakmicu na domaćem terenu u Evrokupu crno-beli igraju sa timom Turk Telekoma i nameravaju da potvrde ulogu favorita.

U izjavama pre meča trener Partizana je istakao nameru tima da nastavi uspešnu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << seriju nastupa posle pobede nad Hamburgom sa 106:97.
Na drugoj strani i tim Turka je u prvom kolu Evrokupa na svom terenu savladao Metropolitans sa 73:65, pa očekuje da nastavi u istom ritmu.
Utakmica košarkaša Partirana sa Turk Telekom u meču drugog kola A grupe Evrokupa u dvorani "Aleksandar Nikolić" počinje od 20.30, a njen tok i promene rezultata možete pratiti i na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Lazetić: Pokušaćemo da protiv Partizana odigramo najbolju utakmicu, u fudbalu svašta može da se desi

Izvor: MozzartSport.com, 27.Okt.2021

„Pred velike mečeve, na lepim stadionima, igračima govorim da uživaju“, ističe trener Metalca..Četiri meča bez pobede u prvenstvu su prošlost. Isto kao i zamerke na suđenje. Pred Metalcem je Partizan i sva pažnja ekipe iz Gornjeg Milanovca usmerena je ka odloženoj utakmici petog superligaškog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.