Partizan dočekuje Cedevitu, Zvezda u Zagrebu

Izvor: RTS, 22.Dec.2018, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan dočekuje Cedevitu, Zvezda u Zagrebu

Košarkaši Partizana od 19 sati, u dvorani "Aleksandar Nikolić", dočekuju zagrebačku Cedevitu, dok Crvena zvezda od 17 časova gostuje u Zagrebu Ciboni u mečevima 12. kola ABA lige.
Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri uoči duela sa Cedevitom u ABA ligi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izjavio je da ekipu očekuje veliki izazov.

"Cedevita je odlična ekipa, veoma iskusna, sa najboljom bekovskom linijiom u ligi. Moj nekadašnji igrač i veliki prijatelj, Slaven Rimac, radi fenomenalan posao u Zagrebu i biće nam izuzetno teško. Pred nama je veliki izazov da vežemo još jednu utakmicu u kojoj ćemo ponoviti dobru koncentraciju od srede i meča sa Turk Telekomom", istakao je Trinkijeri.
Crvenu zvezdu od 17 časova očekuje duel sa Cibonom u Zagrebu. Trener Milan Tomić očekuje novi izazov za ekipu, protiv Cibone koja u poslednje vreme igra dobro.
"Očekuje nas meč protiv ekipe Cibone, koja je u dobroj formi, pobedili su Budućnost prošle nedelje i ovoj utakmici moramo da priđemo sa maksimalnim oprezom prema kvalitetnom rivalu. U pitanju je čvrsta, homogena ekipa, u kojoj se nalazi nekoliko vrlo iskusnih igrača, koji znaju da preuzimaju odgovornost kada je potrebno. Zato kao što uvek kažem, moramo da odigramo agresivno, da primenimo plan koji smo napravili u svlačionici i u pripremi utakmice, jer želimo da dođemo do još jedne pobede. Imamo i problema sa sitnim povredama nekolicine igrača, pa ću o konačnom sastavu koji će igrati u Zagrebu odlučiti neposredno pred utakmicu", rekao je trener crveno-belih.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Trinkijeri: Veliki izazov; Rimac: Čeka nas težak posao

Izvor: B92, 22.Dec.2018

Košarkasi Partizana u subotu od 19 sati, u dvorani "Aleksandar Nikolić", dočekuju zagrebačku Cedevitu, u utakmica 12. kola ABA lige...Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri uoči duela sa Cedevitom u ABA ligi izjavio je da ekipu očekuje veliki izazov..."Cedevita je odlična ekipa, veoma...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.