Trinkijeri: Veliki izazov; Rimac: Čeka nas težak posao

Izvor: B92, 22.Dec.2018, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri: Veliki izazov; Rimac: Čeka nas težak posao

Košarkasi Partizana u subotu od 19 sati, u dvorani "Aleksandar Nikolić", dočekuju zagrebačku Cedevitu, u utakmica 12. kola ABA lige.

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri uoči duela sa Cedevitom u ABA ligi izjavio je da ekipu očekuje veliki izazov.

"Cedevita je odlična ekipa, veoma iskusna, sa najboljom bekovskom linijiom u ligi. Moj nekadašnji igrač i veliki prijatelj, Slaven Rimac, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << radi fenomenalan posao u Zagrebu i biće nam izuzetno teško. Pred nama je veliki izazov da vežemo još jednu utakmicu u kojoj ćemo ponoviti dobru koncentraciju od srede i meča sa Turk Telekomom", istakao je Trinkijeri za klupski sajt.

Trener Cedevite Slaven Rimac, koji nije od početka sezone na klupi tima iz Zagreba, istakao je da njegovu ekipu čeka težak posao.

"Mislim da je Partizan stvarno u jednom dobrom trenutku. Prošli su u Top 16 Eurokupa. Isto tako, odigrali su par zadnjih dobrih utakmica u ABA ligi. Prema tome, sigurno nas čeka težak posao. Mi smo sa nekim svojim problemima, ali nemamo ni mi preveliki pritisak te utakmice. Iskreno, očekujem da će svi igrači biti motivisani i da će dati sve od sebe pa ćemo videti šta možemo", izjavio je trener gostiju Slaven Rimac.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.