Partizan dobio šampionski pehar

Izvor: B92, 16.Maj.2015, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan dobio šampionski pehar

Fudbaleri Partizana primili su šampionski pehar za osvojenu 26. titulu prvaka države pred utakmicu 29. kola Jelen Superlige sa Novim Pazarom.

'Crno-beli' su titulu obezbedili u prethodnom kolu, trijumfom protiv Napretka u Kruševcu, a proslavili su je pred svojim navijačima, na skoro punom stadionu u Humskoj.

Šampionski pehar pred skoro 20.000 navijača primio je kapiten Partizana Saša Ilić, kojem je to deseta titula u dresu crno-belih.

Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je osvojio sedmu titulu u poslednjih osam sezona otkako je Srbija samostalna zemlja, a imaće priliku da stigne i do četvrte duple krune jer će igrati i finale Kupa protiv Čukaričkog.

Crno-beli su na skoro dominantan način stigli do trofeja, doživeli su samo jedan poraz u sezoni, postizali skoro tri gola po meču uz gol razliku +45, što je za 20 golova bolje od najbližih rivala Zvezde i Čukaričkog.

Partizan je ostao neporažen i u večitim derbijima, ostvario je trijumf i remi bez primljenog gola.

.

.

.

.

.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Šampionsko slavlje u Humskoj, Partizan - Novi Pazar

Izvor: Blic, 16.Maj.2015

Fudbaleri Partizana su obezbedili titulu prvaka Srbije tri kola pre kraja prvenstva i uoči meča 29. kola sa Novim Pazarom priređeno je šampionska žurka u Humskoj...Na stadionu crno-belih je od 16 časova svirala grupa JNA koja se pobrinula za slavljeničku atmosferu. Čelnici Partizana su odlučili...

Nastavak na Blic...

Slavila se titula!

Izvor: Mondo, 16.Maj.2015

Fudbaleri Partizana podigli su 26. šampionski pehar u klupskoj istoriji. Pred 15.000 navijača.

Nastavak na Mondo...

Milinković: Pokazali smo veličinu

Izvor: MozzartSport.com, 16.Maj.2015

Trener Partizana prezadovoljan posle osvajanja titule šampiona Srbije..Igra kakvom u normalnim uslovima u Partizanu možda i ne bi bilo zadovoljni. Ali nešto bleđa partija u remiju sa Novim Pazarom u 29. kolu Superlige brzo će se zaboraviti. Pamtiće se samo slavljenička žurka povodom osvajanje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Fudbaler koji je pregazio vreme

Izvor: Politika, 17.Maj.2015, 15:36

Na čestitku za upravo osvojenu titulu u domaćem fudbalskom prvenstvu, desetu u dresu Partizana, kapiten Saša Ilić uzvraća osmehom koji govori da ne precenjuje vrednost tog uspeha. Odmahuje rukom i na kompliment da je s 37 godina najbolji igrač u crno-belom timu, iako daleko najstariji. Radije govori...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.