Partizan dobio novog sponzora

Izvor: Mondo, 28.Feb.2019, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan dobio novog sponzora

Kompanija Dunav osiguranje i FK Partizan potpisali dvogodišnji ugovor o saradnji.

Foto: MONDO/Vladimir Sukdolak

Najveća kuća na domaćem tržištu osiguranja - Dunav osiguranje - potpisala je dvogodišnji ugovor sa FK Partizan, čiji će se logo naći na rukavu prvotimaca već na jednoj od narednih utakmica Superlige.

Ugovor su potpisali generalni direktor FK Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Miloš Vazura i predsednik Izvršnog odbora Kompanije "Dunav osiguranje a.d.o." Mirko Petrović.

"Izuzetno mi je zadovoljstvo što se jedna ovakva kompanije sa tradicijom dugom 140 godina našla, ne samo u sponzorskom pulu Partizana, već ujedno i prepoznala strategiju i razvojni  put našeg kluba u budućnosti. Već na jednoj od narednih utakmica logo kompanije Dunav osiguranje naći će se na rukavu dresova prvotimaca, a siguran sam da ćemo sa zadovoljstvom biti korisnici njihovih usluga", izjavio je Vazura.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Partizan dobio pojačanje pred derbi: Dunav osiguranje uz crno-bele

Izvor: MozzartSport.com, 28.Feb.2019

Fudbalski klub Partizan dobio je pojačanje pred večiti derbi. Novi član sponzorskog pula crno-belih je Dunav osiguranje, najveća kuća na tržištu osiguranja u Srbiji. Ugovor je potpisan na dve godine, a fudbalerima će na rukavima biti ubuduće logo novog sponzora. Generalni direktor Partizana...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.