Partizan dobio pojačanje pred derbi: Dunav osiguranje uz crno-bele

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.02.19. | 19:07

Klub iz Humske ojačao sponzorski pul

Fudbalski klub Partizan dobio je pojačanje pred večiti derbi. Novi član sponzorskog pula crno-belih je Dunav osiguranje, najveća kuća na tržištu osiguranja u Srbiji.

Ugovor je potpisan na dve godine, a fudbalerima će na rukavima biti ubuduće logo novog sponzora.

Izabrane vesti

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura i predsednik Izvršnog odbora Dunav osiguranja Mirko Petrović potpisali su ugovor u prostorijama kompanije.
Izuezno mi je zadovoljstvo što se jedna ovakva kompanija, sa tradicijom dugom 140 godina našla, ne samo u sponzorskom pulu Partizana, već ujedno i prepoznala strategiju i razvojni  put našeg kluba u budućnosti. Već na jednoj od narednih utakmica logo kompanije Dunav osiguranje naći će se na rukavu dresova prvotimaca, a siguran sam da ćemo sa zadovoljstvom biti korisnici njihovih usluga” rekao je Miloš Vazura najavljujući i nova sponzorstva u bliskoj budućnosti.

Dunav osiguranje je lider na domaćem tržištu osiguranja i jedina domaća kompanija registrovana za sve vrste osiguranja. Sa 29 glavnih filijala i 600 prodajnih mesta, kompanija ima snažnu poslovnu mrežu koja se neprestanim usavršavanjem poslovanja i razvitkom informacionog sistema približava standardima velikih evropskih osiguravajućih kuća. 

(FOTO: Starsport)


tagovi

FK Partizansponzori

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara