Partizan dobija trogodišnju licencu Evrokupa?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2021, 16:07

Partizan dobija trogodišnju licencu Evrokupa?

Košarkaši klub Partizan dobiće trogodišnju licencu za učešće u Evrokupu, prenosi danas košarkaški portal Jurohups.

Kako se navodi, pored Partizana trogodišnju licencu trebalo bi da dobiju Virtus iz Bolonje, Unikaha i Promiteas.

Isti portal juče je preneo da će Evrokup od sledeće sezone imati novi format takmičenja i da su tokom video sastanka predstavnici 13 klubova učesnika ovosezonskog Evrokupa razmatrali predloge Upravnog odbora takmičenja za predstojeću sezonu, a jedna od novina su trogodišnje licence, koje bi trebalo da dobije maksimalno 16 učesnika.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Partizan dobija trogodišnju licencu za Evrokup?

Izvor: RTS, 17.Apr.2021

Košarkaški klub Partizan trebalo bi da bude jedan od 16 klubova koji će dobiti trogodišnju licencu za takmičenje u Evrokupu od naredne sezone. . Takmičenje u Evrokupu od naredne sezone imaće drugačiji format, a ukupno 16 klubova trebalo bi da dobije trogodišnju licencu,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.